alyxx Hectopat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2022 #1 Merhaba. Derslerim leş gibi. LGS'de adrese dayali gitmek istiyorum fakat obpm adresimde hiçbir okula yetmiyor. Yine de en yakin liseye alirlar mi? (adrese dayalı lise)
Merhaba. Derslerim leş gibi. LGS'de adrese dayali gitmek istiyorum fakat obpm adresimde hiçbir okula yetmiyor. Yine de en yakin liseye alirlar mi? (adrese dayalı lise)
hxyefe12 Yoctopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #2 aynı kader kanka benim 2 puan yetmiyor çok korkuyorum gidemeyecgim diye.
alyxx Hectopat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #3 hxyefe12 dedi: aynı kader kanka benim 2 puan yetmiyor çok korkuyorum gidemeyecgim diye. Genişletmek için tıkla... İnşallah Gireriz Şafak Kaldı 15 gün çok stresliyim :') lol koleje yazıldım ve istediğim lise çıktı obp adrese dayalı da sorun değilmiş ister 100 obp istesin evin yanındaysa gidersiniz hadi eyw
hxyefe12 dedi: aynı kader kanka benim 2 puan yetmiyor çok korkuyorum gidemeyecgim diye. Genişletmek için tıkla... İnşallah Gireriz Şafak Kaldı 15 gün çok stresliyim :') lol koleje yazıldım ve istediğim lise çıktı obp adrese dayalı da sorun değilmiş ister 100 obp istesin evin yanındaysa gidersiniz hadi eyw
ElonMusk Decipat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 1.531 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #4 alyxx dedi: 100 obp istesin evin yanındaysa gidersiniz hadi eyw Genişletmek için tıkla... Yok öyle bir şey, başvuran sayısına göre değişiyor.
alyxx dedi: 100 obp istesin evin yanındaysa gidersiniz hadi eyw Genişletmek için tıkla... Yok öyle bir şey, başvuran sayısına göre değişiyor.
alyxx Hectopat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #5 vay be, bunu yazdığımda 8.sınıftım, zaman su gibi geçiyor, lisenin kıymetini bilin şu an 12. sınıfım, hayat hızlıca geçip gidiyor ...
vay be, bunu yazdığımda 8.sınıftım, zaman su gibi geçiyor, lisenin kıymetini bilin şu an 12. sınıfım, hayat hızlıca geçip gidiyor ...
limon.34 Picopat Katılım 20 Haziran 2025 Mesajlar 249 Çözümler 1 7 Eylül 2025 #6 alyxx dedi: Vay be, bunu yazdığımda 8.sınıftım, zaman su gibi geçiyor, lisenin kıymetini bilin şu an 12. sınıfım, hayat hızlıca geçip gidiyor ... Genişletmek için tıkla... Hocam kazandınızmı peki bir üniversite.
alyxx dedi: Vay be, bunu yazdığımda 8.sınıftım, zaman su gibi geçiyor, lisenin kıymetini bilin şu an 12. sınıfım, hayat hızlıca geçip gidiyor ... Genişletmek için tıkla... Hocam kazandınızmı peki bir üniversite.