Liseye alışamama korkusu

DREJALO

Hectopat
Daha fazla  
Liseye yeni geçtim. Nedense arkadaş çevremin olmayacağını düşünüyorum. Bunun yanında kazandığım okul bana çok uzak çıktı, servis falanda oraya gitmiyormuş. Mecbur nakil yaptım ama bu nakil sonucunun çıkması 2-3 gün sürecekmiş. Sizce gideceğim okulda arkadaş çevrem ortaokuldaki gibi olur mu?

Olur. Ancak aklı başında arkadaş seçmeye çalış. Bir abin olarak iki şey diyeyim;

1-"Bir insan, en çok temas kurduğu 5 kişinin ortalamasıdır."
2-"Kötü alışkanlıklara sahip insanların %75'i bu alışkanlıklara 20 yaşının altında başlamıştır.

Gereksiz ve yersiz korku olduğunun kendin de farkına varmışsındır Lise ortamı gözde büyültülebilecek kadar bir ortam değil maalesef.

Gereksiz ve yersiz korku olduğunun kendin de farkına varmışsındır lise ortamı gözde büyültülebilecek kadar bir ortam değil maalesef.

İyi ki fen lisesine gidiyorum. Kuzenim mesleki liseye gidiyor çocuk esrara başlamış be.

@DREJALO, fen lisesinde de öyle tipler olabilir. Bilemezsiniz.

@DJ Dikkatt siz daha üniversiteye gideceksiniz de oradaki ortamı vs. görün. Bunu iyi ya da kötü liseye bağlamak tamamen saçmalıktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…