Liseye alışamama

Merhaba ben 10. sınıftayım senin yaşadığını geçen sene bizzat yaşadım ama bir süre sonra sende istemsizce ayak uydurup diğer insanların ortamının içine giriyorsun girmek istemezsen bile en azından alışıyorsun. Çok geçici bir durum olmakla birlikte bu ortama alışacağın için gelecek yıllarda lise ortamında başından itibaren uyum sağlayacağına eminim. Sana tavsiyem diğer insanlar ile iletişimini güçlü tut ortaokulu özlemen gayet normal zaman geçtikçe alışılıyor. Sevgilerle.

Çekinme kimseden, kimse gelip ayağına konuşmak için can atmaz dostum sen onlara git. Şuan sanıyorum ki asosyalsin biraz aynı dönemleri bende yaşadım. Kimse kimseden üstün değil kimse gelip şunu yaptın diye dalga geçmez seninle ha geçen olursa da onların ortamında olmazsın. Eğer tütün ürünü kullanıyorsan veya her hangi aburcubur falan yersen millete uzat, ikram et cimri gibi gözükme. Ama kendini de kullandırtma tabi. Kendini zorla konuşmak için dostum eğer bu şekilde sessiz kalırsan ileride iş hayatın dahil her anlamda sıkıntı çekersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…