Liseye geçecekler için ufak tavsiyeler

++.

Bu konuyu görmem iyi oldu, 1 ay sonra 8.sınıf bitiyor. Bu arada bu saydığınız maddeler Fen, Anadolu ve Meslek liselerininin üçünde de ortak olarak mı geçerli?

"Kız iseniz herkes size yürüyecektir."
Kız olmasam bile saçma. Erkek onurunu kırmış resmen.

Neyse en mantıklı yer kendinizi küçük göstermeyın kısmı. Alınganlık bir de.
Ortaokulda bu hatayı yaptım ve hep en kolay yem göruldum.

Arkadaş konusunda kesinlikle katılıyorum. İlk haftadan kesinlikle arkadaş edinmeyin, herkesten uzak durun. İlk hafta kimse yüzünü belli etmediği için ileride çok pişman oluyorsunuz.

Lise çokertir kısmına da katılmıyorum.
Hangi liseye gittiğine bağlı olmalı o.
Keko tipler sadece ilkokulda yok zaten, mumkunce o insanimsi canlilardan kacilmali.

Hayır o anlamda demedim ben konuyu yanlış yere çekmesseniz sevinirim hocam. 9.Sınıfta genellikle erkekler direkt kızlara yürüyor onun için dedim. Agaların başımın üstünde yeri var.
Lise çokertir kısmına da katılmıyorum.
Hangi liseye gittiğine bağlı olmalı o.
Keko tipler sadece ilkokulda yok zaten, mumkunce o insanimsi canlilardan kacilmali.

Beni çökertti maalesef gittiğim okulda güzel bir okul ama işte..

4 yıl boyunca hocaların egosu ile dolu bir vaktiniz ve saçma sapan derslerleriniz olacak. Kendinizi geliştirmeye bakın derim. Hocalar ders müfredatı ve slaytlar dışında düşünemeyen varlıklar( istisnalar olabilir ama geneli öyle). O yüzden akademik ve diğer konularda da okul hem bedenen hem de zihnen bir hapishane.

Bu konuşma bana açık lisenin ne kadar mükemmel olduğunu anlatıyor.

Birde ben bişey eklemek istiyorum.
Okulda olan kabadayılar genelde toplu dolaşır tesbih sallar yada herhangi birşey
işte bunlara sakın ha aldanmayın eğer o kabadayıyı yolda tek başına görürseniz ve okulunuz bittiyse yada alakanız kalmadıysa sizden tırsarak kaçar.
Tek başına bir amip gibidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…