Liseye geçecekler için ufak tavsiyeler

Dersleri boşalamayın aslında her şeyin başladığı yer 9.sınıf ve okulun ilk günü çok önemli. İlk gün yapacağınız şeyler bütün senenizi etkiliyor.

9. sınıfta notlarınız düşük olursa sakın üzülmeyin çünkü 9. sınıf bütün lise hayatınızın en zor eğitim kademesidir. 10-11-12. sınıflar 9. sınıftan epey kolaydır.
Ben de bunu düşünen tek kendim miyim diye düşünüyordum Demek ki başkaları da aynısını düşünmüş.

Şuan 9. sınıfım cidden en zor sene 9 mu dediğiniz gibi?

Bu galiba Muharrem Ince Endustri Meslek Lisesi'ne gececeklere olmus. Okulda boyle sacma sapan kavgalar falan hic gormedim.

Gittiğiniz lisenin hiç mi hiç önemi yok, her yerde her türlü insan olabiliyor. Çok dikkat çekmemeye çalışın, En önde oturursanız inek, en arkada oturursanız eşek olursunuz. Sırf arkadaşlarla daha iyi anlaşmak, onlardan biri olmak için sigara ve nargileye bulaşmayın. Hayatınızın en büyük hatası olur.

Çok iyi tavsiye ab oxford tavsiyelerini de bekliyoruz ab.

Çok takmayın arkadaşın verdiği tavsiyeler biraz saçma olmuş da. Ortamın keyfine varın sadece.

Şu an 9. sınıfım cidden en zor sene 9 mu dediğiniz gibi?

Alışma süreci biraz zor, ama onu atlatabilmek için biraz çaba göstermek gerekiyor. Dersler de zor değil sadece çok önemli, zira 9. sınıfta bütün konuların temeli atılır sınıf ilerledikçe daha çok ayrıntıya girilir. Ama üniversite sınavı için en önemlisi 9 ve 10. sınıf konuları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…