EmirG48 Centipat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #1 Ben OBP ile liseye girmek istiyorum ama herhangi bir bilgim yok.
EfeCoban Hectopat Katılım 5 Ocak 2022 Mesajlar 175 18 Mart 2025 #2 OBP ile çevrendeki okulları yazabilirsin ama LGS ile girmen daha saglikli.
EmirG48 Centipat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #3 EfeCoban dedi: OBP ile çevrendeki okulları yazabilirsin ama LGS ile girmen daha saglikli. Genişletmek için tıkla... Benim ailem ayrı ben şu an annemleyim babamın yanına taşınacağım orada OBP ile istediğim liseye kayıt olamaz mıyım puan yeterse.
EfeCoban dedi: OBP ile çevrendeki okulları yazabilirsin ama LGS ile girmen daha saglikli. Genişletmek için tıkla... Benim ailem ayrı ben şu an annemleyim babamın yanına taşınacağım orada OBP ile istediğim liseye kayıt olamaz mıyım puan yeterse.
EfeCoban Hectopat Katılım 5 Ocak 2022 Mesajlar 175 18 Mart 2025 #4 EmirG48 dedi: Benim ailem ayrı ben şu an annemleyim babamın yanına taşınacağım orada OBP ile istediğim liseye kayıt olamaz mıyım puan yeterse. Genişletmek için tıkla... Seçim yapabilirsin orayı çıkmazsa nakil aldırırsın.
EmirG48 dedi: Benim ailem ayrı ben şu an annemleyim babamın yanına taşınacağım orada OBP ile istediğim liseye kayıt olamaz mıyım puan yeterse. Genişletmek için tıkla... Seçim yapabilirsin orayı çıkmazsa nakil aldırırsın.
EmirG48 Centipat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #5 EfeCoban dedi: Seçim yapabilirsin orayı çıkmazsa nakil aldırırsın. Genişletmek için tıkla... Yani ben babamla yaşayacağım ilçenin dışında bir liseyede gidebilir miyim aynı şehirde.
EfeCoban dedi: Seçim yapabilirsin orayı çıkmazsa nakil aldırırsın. Genişletmek için tıkla... Yani ben babamla yaşayacağım ilçenin dışında bir liseyede gidebilir miyim aynı şehirde.
ozluceprensi Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 1.431 Çözümler 7 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #6 EmirG48 dedi: Yani ben babamla yaşayacağım ilçenin dışında bir liseyede gidebilir miyim aynı şehirde. Genişletmek için tıkla... Gidebilirsin.
EmirG48 dedi: Yani ben babamla yaşayacağım ilçenin dışında bir liseyede gidebilir miyim aynı şehirde. Genişletmek için tıkla... Gidebilirsin.