Liseye geçip de heyecanlı olmayan var mı?

Abim ve ablam aynısını demişti hocam. Sanırım dediğiniz gibi ona pek bel bağlamayacağım. Zaten öz güvenim falan yok. Kendi kendime halletmeye çalışacağım her şeyi.

Uyku düzeniniz yoksa yapın okul eğer uzaksa 5 de kalkmanız gerekebilir zamanla alışıyorsunuz.

Kalp nakli ameliyatına kadar yolu var yani, geçmiş olsun.

Hiç heyecanlı degilim.
Sınıfımın sayısı az 28 ondan cok iyi
Ancak ortaokuldan pek farkı olmayacak kisiler ve konular harici.
Keşke siz ve @Prime777 hocamız gibi hiç heyecanlı olmasaydım. Burada bana öneride bulunan hocalarımızın dedikleri mutlaka doğrudur. Tecrübeli insanlar. Ama ben bunları bilmeme rağmen heyecanım geçmek bilmiyor. Sanırım gidip o ilk günü geçirmeden geçmeyecek. Bir an önce o ilk günün gelip geçmesini ve çok çabuk alışmayı umut ediyorum.

İfadeler: T21
Yok o hocam o kadar değil

@CHRİS W4LKER ilk günü görmeden geçmez heyecanın, ilk dönem bitene kadar da sınıfla kaynaşırsın.
Başka bir şey sormak istersen sorabilirsin.
Yok hocam çok ama çok teşekkür ederim kafamda soru işareti kalmadı daha fazla. Şuan sanırım tek yapmam gereken ilk günü görüp heyecanımın geçmesini beklemek.

İfadeler: T21
Okuldan nefret ederim Her Döneminden. en sevdiğim okul yıllarım ortaokulda geçirdim. Ama asla o yıllarımı anı niyetine tutmadım çünkü okul hayatından nefret ederim.

Uyku düzeniniz yoksa yapın okul eğer uzaksa 5 de kalkmanız gerekebilir zamanla alışıyorsunuz.
Evet 5 de kalkmam lazım. 7 de ders başı yapılıyor zaten. E benim hazırlanıp evden çıkmam 8.sınıfta 1 saatten fazla bile sürebiliyordu. Evimden okula minibüsle gitmek trafik varsa 1 saat, trafik yoksa 45 dakika falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…