16 yaşındayım burger kingde çalışmaya başlayacağım. Geçen sene sınıfta kaldığımdan dolayı açığa geçmek istedim fakat süresini kaçırdım bu yüzden okula da devam etmiyorum ama bir sınıfta kaydım var. Burger King sigorta yaparken okulda kaydım gözükmesine rağmen tam zamanlı çalışabilir miyim?
16 yaşındayım burger kingde çalışmaya başlayacağım. Geçen sene sınıfta kaldığımdan dolayı açığa geçmek istedim fakat süresini kaçırdım bu yüzden okula da devam etmiyorum ama bir sınıfta kaydım var. Burger King sigorta yaparken okulda kaydım gözükmesine rağmen tam zamanlı çalışabilir miyim?
Karışmak gibi olmasında kendine yazık edersin kariyer planlamana bak 16 yaşında Burger King'te çalışacağım diyosun şu an aile evinde olduğun için para tatlı geliyor olabilir ama uzun vadede çok zararı olur sana ayrıca Burger King 18 altı alıyor mu işe.
Karışmak gibi olmasında kendine yazık edersin kariyer planlamana bak 16 yaşında Burger King'te çalışacağım diyosun şu an aile evinde olduğun için para tatlı geliyor olabilir ama uzun vadede çok zararı olur sana ayrıca Burger King 18 altı alıyor mu işe
Karışmak gibi olmasında kendine yazık edersin kariyer planlamana bak 16 yaşında Burger King'te çalışacağım diyosun şu an aile evinde olduğun için para tatlı geliyor olabilir ama uzun vadede çok zararı olur sana ayrıca Burger King 18 altı alıyor mu işe.
reis madem okul işini bıraktın , burger yerine boş iş değil de sanayiye falan git . İş öğrenebileceğin bir yere gir. Bu süreçte ustalık da kazanmış olursun boşa git gel yapmış olmazsın naçizane tavsiyem
Reis madem okul işini bıraktın, burger yerine boş iş değil de sanayiye falan git. İş öğrenebileceğin bir yere gir. Bu süreçte ustalık da kazanmış olursun boşa git gel yapmış olmazsın naçizane tavsiyem.
Sanayide ezerler çocuğu sanayiye git demesi kolay orada bulundum okulum orada olduğu için sürekli çırakları azarlıyorlar düzgün birine denk gelirse başka.