Liseye kayıtlıyken sigortalı işte çalışmak sorun olur mu?

furkanankara

Centipat
Daha fazla  
16 yaşındayım burger kingde çalışmaya başlayacağım. Geçen sene sınıfta kaldığımdan dolayı açığa geçmek istedim fakat süresini kaçırdım bu yüzden okula da devam etmiyorum ama bir sınıfta kaydım var. Burger King sigorta yaparken okulda kaydım gözükmesine rağmen tam zamanlı çalışabilir miyim?

Çalışabilirsin problem değil

Karışmak gibi olmasında kendine yazık edersin kariyer planlamana bak 16 yaşında Burger King'te çalışacağım diyosun şu an aile evinde olduğun için para tatlı geliyor olabilir ama uzun vadede çok zararı olur sana ayrıca Burger King 18 altı alıyor mu işe.

Kısa Süreliğine Giricem Zaten Yaza Kadar Çalışıp Meseme Gecicem Sonrasında Meslek Öğrenmek Daha İyi Her Zaman

Çalışabilirsin problem değil
Okul Saatlerimle Çakışsa Bile Gitmedigim İçin Bir Sorun Olmaz Kesin Demi

Hem ek gelir elde eder hem de çalışma hayatı için tecrübe kazanır. Erken yaşta tecrübe kazanması daha da önemli.

Kısa Süreliğine Giricem Zaten Yaza Kadar Çalışıp Meseme Gecicem Sonrasında Meslek Öğrenmek Daha İyi Her Zaman

Okul Saatlerimle Çakışsa Bile Gitmedigim İçin Bir Sorun Olmaz Kesin Demi
Onu işverenin bilir

Hem ek gelir elde eder hem de çalışma hayatı için tecrübe kazanır. Erken yaşta tecrübe kazanması daha da önemli.
Evet ama bence okulla aynı anda olmaz, yazın iyidir.

Onu işverenin bilir

Evet ama bence okulla aynı anda olmaz, yazın iyidir.
Geçen Sene Sınıfta Kaldığım İçin Açığa Geçecektim Ama Süresini Kaçırdığım İçin Geçiş Yapamadım Şuan Hala Okulda Kaydım Var Bir Sınıfta Ama Gitmiyorum

Geçen Sene Sınıfta Kaldığım İçin Açığa Geçecektim Ama Süresini Kaçırdığım İçin Geçiş Yapamadım Şuan Hala Okulda Kaydım Var Bir Sınıfta Ama Gitmiyorum
reis madem okul işini bıraktın , burger yerine boş iş değil de sanayiye falan git . İş öğrenebileceğin bir yere gir. Bu süreçte ustalık da kazanmış olursun boşa git gel yapmış olmazsın naçizane tavsiyem

Sanayide ezerler çocuğu sanayiye git demesi kolay orada bulundum okulum orada olduğu için sürekli çırakları azarlıyorlar düzgün birine denk gelirse başka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…