Liseye kayıtlıyken sigortalı işte çalışmak sorun olur mu?

Eğer Okulda Kaydım Gözüktüğünden Dolayı Sigorta Kuralları Gereği Saatler Çakışıyor Diye Sorun Ederlerse Giremem Zaten Dediğinizi Yapicam Yaza Kadar Çalışıp Meseme Gecicem Daha Sonrasında

Sanayide ezerler çocuğu sanayiye git demesi kolay orada bulundum okulum orada olduğu için sürekli çırakları azarlıyorlar düzgün birine denk gelirse başka.
Orası öyle de ileride getirilerinin yanında 2 gün yediğin azar hiçbir şey değil.
Herkes mühendis avukat olma peşinde, her yerde bakkal gibi universite var. Artık böyle ustalık gerektiren işleri yapan yok, İstanbuldayım sıvacı yevmiyeleri 5 bin tl.
Sanayide de 8 ay çalıştım 18 yaşındayken. Hidrolik , cnc işi yapıyordum. Nasıl bir şey olduğunu çok iyi biliyorum.
O yüzden okul okuma hayali olan birisi değilseniz veya sadece para için meslek seçen birisi iseniz mutlaka sanayi , inşaat , tekstil gibi işlere girin.
Şimdi millet maaşı iyi diye kuryeliğe dadanmış, oğlum tamam iyi maaş bırakıyor da 10 sene kuryelik yapsan eline hiçbir şey geçmemiş olacak hiçbir şey öğrenmemiş olarak çıkacaksın.

Senin dediğin şey bugün için geçerli yarın üniversiteler değere binerse sen işsiz kalırsın bu sefer ben her zaman sevdiğin işin peşinden koşma tarafıyım adam hoşuna gitmiyorsa istediği kadar kazansın fayda etmez bana da dediler git git giden arkadaşım oldu çalıştı bayağı en sonunda kavga edip ayrıldı sanayide o kadar kolay değil özelikle patron olana kadar eziyetten başka bir şey değil her patron olanda dükkan açabilir kafasıda saçmalık ha bana her şey önemsiz para lazım diyen varsa gitsin mis gibi parasını alır.

Tabi canım haklısın en önemlisi sevdiğin / seveceğini düşündüğün işi yapmak. Ben amacı para olanlar için söyledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…