Güzel kardeşim öncelikle başın sağ olsun. Sana tavsiyem bir süre hayatını etkileyecek bu tarz kararlar almaman olur. Eğer maddi olarak bir sıkıntıda olmayacaksanız en azından liseyi bitirmeni tavsiye ederim. Onun haricinde çalışıp meslek edinip hayata erken başlamak da iyi olabilir. Ben şu an yazılım sektöründe çalışmaktayım. Şu anki kafam olsaydı özellikle liseden sonra hemen çalışma hayatına atılırdım üniversite vb okumayıp.
Öncelikle başın sağ olsun. Allah rahmet eylesin. Acın ağır ama ne yazık ki hayat devam ediyor. Herhangi bir sorununda benimle iletişime geçebilirsin. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım sana. Konuna gelecek olursak eğer lisede açığa geçersen zamanının her anını iyi değerlendirmen gerekecek bence liseyi bitirip ondan sonraki duruma göre hareket et. Sanayi tarzı yerlere girerim, sorun olmaz dersen açığa geç. Elin bir şeylere yatkınsa sadece lise diploman sana yeterli olur. Akademik anlamda başarılı olabileceksen de bırakman senin zararına olacaktır bence. Para sıkıntısı çekiyorsan da okulun yanında sana yetecek kadar para kazandıracak minik işlerde de çalışabilirsin.
Öncelikle ikinizde çok sağ olun. tavsiyeleriniz benim için cok önemli olup aynı zamanda göz önünde bulunduracagım.