Liseyi bırakıp çalışmak mantıklı mı?

umut60

Centipat
Daha fazla  
Okul okumaktan lise 1 de nefret etmeye başladım artık sanki okula boşuna gidiyorum.
Ders çalışma gibi bir şey de yok. Ne yapmalıyım? Okulu bırakıp sanayide ya da başka yerde çalışsam kurtarır miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabiki kurtarırsın. Çıraklık okuluna git, severek yapacağın bir mesleğe geç. Örneğin kuaför ol.

Haftada 1 gün ders, 4 gün staj. Devletten 5,400 TL burs alıyorsun, bir de staj yaptığın yerden alacağın ücret var. Mis gibi iş.

Peki çıraklık okullarını nasıl bulabilirim?

Okul okumaktan lise 1 de nefret etmeye başladım artık sanki okula boşuna gidiyorum.
Ders çalışma gibi bir şey de yok. Ne yapmalıyım? Okulu bırakıp sanayide ya da başka yerde çalışsam kurtarır miyim?

MESEM'e geç çalışmak istiyorsan en azından ustalık belgen olur. Ya da açığa geç.

MESEM'e geç çalışmak istiyorsan en azından ustalık belgen olur. Ya da açığa geç.

Hocam iyi dedinizde açığa geçmek sınırlandı diye biliyorum buna çok üzüldüm geçmek istiyordum ama açığa geçmek için bir şart var mı?

Bende senin gibi düşünüyordum amaa ailemin zoruyla okula devam ettim. Bir dakika bile düşünme çıraklık lisesine geçiş yap ve sanayiye git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…