Dino Ortolani Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 1.388 Çözümler 1 3 Haziran 2021 #11 Pitbull dedi: Eki Görüntüle 1053398 4+4+4 eğitim sistemine göre şart. En az myo mezunu olun, ileride gireceğiniz bir sınav ile bakarsınız kamuda çalışırsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam bence okumak istemeyen birini zorla lise okutmak saçmalık O işten hayır gelmez ona istekli olmadıkça.
Pitbull dedi: Eki Görüntüle 1053398 4+4+4 eğitim sistemine göre şart. En az myo mezunu olun, ileride gireceğiniz bir sınav ile bakarsınız kamuda çalışırsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam bence okumak istemeyen birini zorla lise okutmak saçmalık O işten hayır gelmez ona istekli olmadıkça.
AŞUWA.mirzabey66 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.078 Makaleler 2 Çözümler 12 Yer Kubina, Karaçay-Çerkesya 3 Haziran 2021 #12 Arkadaşların Mercedes-Benz'le önünden geçerken dersin keşke şart olsaymış.
Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #13 Şart diye biliyorum ki okumamayı düşünüyorsan da geleceğinden medet umma. Son düzenleme: 3 Haziran 2021
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.559 Makaleler 49 Çözümler 12 3 Haziran 2021 #14 Silinen üye dedi: Liseyi okumak şart mı? Genişletmek için tıkla... Lise okumayıp ne yapmayı düşünüyorsun? Bir el becerin falan var mı? Varsa ise onu yap. Herkes okuyacak diye bir şey yok. Ama istemediğin yerlerde asgari ücret ile geçinmeye bakarsın.. Ama adamın biri Boğaziçi Üniversitesi'ni kazanmakla ve ismi bile duyulmamış okul da giderse e herhalde iş vermezler. Birde böyle düşün.
Silinen üye dedi: Liseyi okumak şart mı? Genişletmek için tıkla... Lise okumayıp ne yapmayı düşünüyorsun? Bir el becerin falan var mı? Varsa ise onu yap. Herkes okuyacak diye bir şey yok. Ama istemediğin yerlerde asgari ücret ile geçinmeye bakarsın.. Ama adamın biri Boğaziçi Üniversitesi'ni kazanmakla ve ismi bile duyulmamış okul da giderse e herhalde iş vermezler. Birde böyle düşün.
Pablo Vader Kilopat Katılım 21 Kasım 2014 Mesajlar 968 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #15 AŞUWA.mirzabey66 dedi: Arkadaşların Mercedes-Benz'le önünden geçerken dersin keşke şart olsaymış. Genişletmek için tıkla... Mercedes sahibi olamayan , hatta araba bile alamayan yüzbinlerce üniversite mezunu var. Okul bitirmek çok para kazanmak anlamına gelmiyor.
AŞUWA.mirzabey66 dedi: Arkadaşların Mercedes-Benz'le önünden geçerken dersin keşke şart olsaymış. Genişletmek için tıkla... Mercedes sahibi olamayan , hatta araba bile alamayan yüzbinlerce üniversite mezunu var. Okul bitirmek çok para kazanmak anlamına gelmiyor.
4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 3 Haziran 2021 #16 Ben bir diplomam olsun diye okuyorum. Sonrasında üniversite okumayı düşünmüyorum. Gelecekte sorun çıkmasın.
Ben bir diplomam olsun diye okuyorum. Sonrasında üniversite okumayı düşünmüyorum. Gelecekte sorun çıkmasın.
3 389072 Megapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.515 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul 3 Haziran 2021 #17 Mallesef.
AŞUWA.mirzabey66 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.078 Makaleler 2 Çözümler 12 Yer Kubina, Karaçay-Çerkesya 3 Haziran 2021 #18 Pablo Vader dedi: Mercedes sahibi olamayan , hatta araba bile alamayan yüzbinlerce üniversite mezunu var. Okul bitirmek çok para kazanmak anlamına gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Hakkaride, Bayburt’ta adı duyulmamış üniversitelerden mezun olanlar tabii iş bulamazlar ama Boğaziçi, ODTÜ, İTÜ den mezun olursanız sizden önce onlar işe alır.
Pablo Vader dedi: Mercedes sahibi olamayan , hatta araba bile alamayan yüzbinlerce üniversite mezunu var. Okul bitirmek çok para kazanmak anlamına gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Hakkaride, Bayburt’ta adı duyulmamış üniversitelerden mezun olanlar tabii iş bulamazlar ama Boğaziçi, ODTÜ, İTÜ den mezun olursanız sizden önce onlar işe alır.
sakinolum Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 1.497 Makaleler 1 Çözümler 2 3 Haziran 2021 #19 AŞUWA.mirzabey66 dedi: Arkadaşların Mercedes-benz'le önünden geçerken dersin keşke şart olsaymış. Genişletmek için tıkla... Türkiye'deyiz?
AŞUWA.mirzabey66 dedi: Arkadaşların Mercedes-benz'le önünden geçerken dersin keşke şart olsaymış. Genişletmek için tıkla... Türkiye'deyiz?
Escaloff Kilopat Katılım 19 Kasım 2017 Mesajlar 573 Çözümler 2 Yer İzmir/Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522523673 3 Haziran 2021 #20 Lise mutlaka okunmalı.