Merhabalar, aşağıdaki oyunlardan hangisine başlamalıyım sizce? 9. sınıf olduğum için çok vaktim yok. Evden geldikten sonra en fazla 2 saat vaktim oluyor. O 2 saatimi zevkle geçirtecek hangi oyuna başlamalıyım?
Dishonored. Ama buradaki çoğu oyun o iki saatlik dilime çokta uygun değil bence daha uzun solukla oynanmaları lazım. Size daha çok indie, roguelike, metroid genrelarında oyunlar lazım. Alabilirseniz Sea of Stars veya Dredge öneririm.
Merhaba, aşağıdaki oyunlardan hangisine başlamalıyım sizce? 9. sınıf olduğum için çok vaktim yok. Evden geldikten sonra en fazla 2 saat vaktim oluyor. O 2 saatimi zevkle geçirtecek hangi oyuna başlamalıyım?
Arkadaşlarınla girmeyeceksen en sona Payday 2 koyabilirsin bence. Saints Row da aman aman güzel bir oyun değil onu da sonlara sakla. Bunların dışında bir şeyle başla bana kalırsa. Hangi türü sevdiğini bilmediğimden şununla başla diyemiyorum o sana kalmış.
Kısa olduğu için Batman Arkham Asylum, Far Cry 3 ve Metro 2033 önerebilirim. Bu oyunlar maksimum 15 saat sürüyor. Bu oyunlar dışında yine kısa süren Shadow of the Tomb Raider belki ilgini çekebilir. Önceki oyunlarla bağlantısı var mı bilmiyorum. Kafa dağıtmalık çevrim içi oyun arıyorsan Battlefield 5 ve Isonzo gayet iyidir.