Steam "Listelemeniz kaldırılırken bir sorun oluştu" hatası

TedTed

Decapat
Daha fazla  
Bir CS:GO skinini satacaktım ama fiyatı yanlış koydum ardından pazardan listelemeyi kaldırmaya çalıştım ama "listelemeniz kaldırılırken bir sorun oluştu. Sayfayı yenileyin ve tekrar deneyin" hatasını aldım sayfayı 50 kere yeniledim 1-2 saat bekledim yine düzelmedi. Çözümünü bilen var mı?

Steam genel bir sunucu problemi yaşıyor, işlemleriniz gecikebilir. Umarım eşyanız ucuza gitmemiştir.

Steam genel bir sunucu problemi yaşıyor, işlemleriniz gecikebilir. Umarım eşyanız ucuza gitmemiştir.

Hayır yanlışlıkla 1 sıfır fazla koydum satılırsa benim yararıma :D ama satılmaz büyük ihtimal, sunucu problemleri ne zaman düzelir bir bilginiz var mı?

Hayır yanlışlıkla 1 sıfır fazla koydum satılırsa benim yararıma :D ama satılmaz büyük ihtimal, sunucu problemleri ne zaman düzelir bir bilginiz var mı?
Bildiğiniz gibi Counter Strike 2 çıkış yapmak üzere, sunucularda aşırı bir yoğunluk var. Kimisi beta testi kazanmak için, kimisi de yenisi çıkmadan önce biraz takılayım havasında oynuyor. Bu yüzden Valve'in sunucuları pek yeterli gelmiyor, gecikmelere sebebiyet veriyor. 1-2 saat kadar bekleyin, kısa süreli erişim sağlayabilirsiniz tekrar çöker yüksek ihtimal. Ben de tam takas yapıyordum o anda gitti :(

Şu anda düzelmiş durumda. @TedTed

Edit: Tekrar çöktü :/

Son düzenleme:
Sorunu yeniden oluşturamuyorum, bende sorunsuz bir şekilde listeleme oluşturulup kaldırılabiliyor.

Sorunun analizi için tarayıcı üzerinden listelemeyi kaldırmayı deneyip 'Geliştirici Konsolu (F12) > Ağ (Network)' sayfasında görünen bilgileri paylaşabilir misiniz? Geliştirici konsolunu sayfa yüklendikten sonra ve listelemeyi kaldırmadan önce açmayı unutmayın.

Bildiğiniz gibi Counter-Strike 2 çıkış yapmak üzere, sunucularda aşırı bir yoğunluk var. Kimisi beta testi kazanmak için, kimisi de yenisi çıkmadan önce biraz takılayım havasında oynuyor. Bu yüzden Valve'in sunucuları pek yeterli gelmiyor, gecikmelere sebebiyet veriyor. 1-2 saat kadar bekleyin, kısa süreli erişim sağlayabilirsiniz tekrar çöker yüksek ihtimal. Ben de tam takas yapıyordum o anda gitti :(

Şu anda düzelmiş durumda. @TedTed

Bende hala düzelmedi.

Sorunu yeniden oluşturamuyorum, bende sorunsuz bir şekilde listeleme oluşturulup kaldırılabiliyor.

Sorunun analizi için tarayıcı üzerinden listelemeyi kaldırmayı deneyip 'geliştirici konsolu (F12) > ağ (network)' sayfasında görünen bilgileri paylaşabilir misiniz? Geliştirici konsolunu sayfa yüklendikten sonra ve listelemeyi kaldırmadan önce açmayı unutmayın.

Az önce başka itemlerde denedim 2 itemi listelemeden başarıyla kaldırabildim ama konuyu açtığım itemle başka bir itemi listelemeden kaldıramadım.

İstediğim bilgiyi kaldıramadığınız listelemede deneyip paylaşırsanız yine yardımcı olabilirim. En azından sorunun nedenini anlamış oluruz.
buyrun

Dosya Ekleri

• Konu oluştur _ Technopat Sosyal - Google Chrome 10.04.2023 18_17_36.png
    Konu oluştur _ Technopat Sosyal - Google Chrome 10.04.2023 18_17_36.png
    54,2 KB · Görüntüleme: 84
Gecikme bu, dediğim gibi beklerseniz kısa süreliğine işlem yapabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• Screenshot_85.png
    Screenshot_85.png
    10,9 KB · Görüntüleme: 86

Technopat Haberler

Geri
Yukarı