Z zaaraabuurr824 Centipat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #1 Listerine kullanıyorum 1 haftadır ve kullandığımda çalkalarken gevşeme hissediyorum tellerde. Diş doktoruma da soracağım ama buraya da yazmak istedim.
Listerine kullanıyorum 1 haftadır ve kullandığımda çalkalarken gevşeme hissediyorum tellerde. Diş doktoruma da soracağım ama buraya da yazmak istedim.
Rahasa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ekim 2017 Mesajlar 2.962 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #2 Alkolsüz olanı vardı sanırım ZERO. Onu deneyebilirsin çünkü Listerin'de ciddi alkol var. Yine sanmıyorum ama telleri mi aşındırdı acaba?
Alkolsüz olanı vardı sanırım ZERO. Onu deneyebilirsin çünkü Listerin'de ciddi alkol var. Yine sanmıyorum ama telleri mi aşındırdı acaba?
Z zaaraabuurr824 Centipat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #3 Rahasa dedi: Alkolsüz olanı vardı sanırım Zero. Onu deneyebilirsin çünkü Listerin'de ciddi alkol var. Yine sanmıyorum ama telleri mi aşındırdı acaba? Genişletmek için tıkla... Cool Mint var ve alkollü sanirim. Telleri asindirdi mi bilmitorum ama bir şeyler oldu.
Rahasa dedi: Alkolsüz olanı vardı sanırım Zero. Onu deneyebilirsin çünkü Listerin'de ciddi alkol var. Yine sanmıyorum ama telleri mi aşındırdı acaba? Genişletmek için tıkla... Cool Mint var ve alkollü sanirim. Telleri asindirdi mi bilmitorum ama bir şeyler oldu.
Rahasa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ekim 2017 Mesajlar 2.962 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #4 Cool Mint alkolü geçtim nane aroması zaten o da ayrı sıkıntı. Zero olanı deneyin.
merict Kilopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 498 Çözümler 1 3 Mart 2024 #5 Alkollü ağız gargarası kullanmayın teller için değil genel olarak.
M Myronn Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #6 zaaraabuurr824 dedi: Listerine kullanıyorum 1 haftadır ve kullandığımda çalkalarken gevşeme hissediyorum tellerde. Diş doktoruma da soracağım ama buraya da yazmak istedim. Genişletmek için tıkla... Kullanmaya devam ettiniz mi?, bir sorun çıkartır mı kullansam.
zaaraabuurr824 dedi: Listerine kullanıyorum 1 haftadır ve kullandığımda çalkalarken gevşeme hissediyorum tellerde. Diş doktoruma da soracağım ama buraya da yazmak istedim. Genişletmek için tıkla... Kullanmaya devam ettiniz mi?, bir sorun çıkartır mı kullansam.
Z zaaraabuurr824 Centipat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2025 #7 Myronn dedi: Kullanmaya devam ettiniz mi? Bir sorun çıkartır mı kullansam. Genişletmek için tıkla... Şu an kullanmıyorum ama kullandım bir süre sonrasında bir problem yaratmadı fakat alkolsüz listerine kullanmanı öneririm.
Myronn dedi: Kullanmaya devam ettiniz mi? Bir sorun çıkartır mı kullansam. Genişletmek için tıkla... Şu an kullanmıyorum ama kullandım bir süre sonrasında bir problem yaratmadı fakat alkolsüz listerine kullanmanı öneririm.