Listerine fresh burst zararlı mı?

Shikame

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Tekniker
Selam arkadaşlar, yakın zamanda agız bakım suları kullanmaya başladım ve sanırsam alkollü olan listerine fresh burst adında bir ürün satın aldım. Pek fazla bu işlerden anlamıyorum sürekli dişimi fırçalayan biride degilim 3 4 günde 1 fırçalayıp bu çalkalama suyunu kullanıyorum. Sizce bir zararı dokunur mu şimdiden yanıtlarınız için teşekkürler.

Hocam ben de 6 7 aydır diş teli kullandığımdan mütevellit bu konuları biraz araştırmıştım bu ağız bakım suları hakkında da çok emin olmamakla birlikte biraz bilgi edindim, izlediğim bir diş doktoru bu ağız bakım sularını önermemişti hele alkollü olanları hiç önermemişti, ama kesin değil ben de kullanıyordum ondan sonra kullanmadım.

Sanırım dozunda ve yutmadan kullanınca sıkıntı da olmuyor hocam.

Yanıtın için teşekkür ederim benim de baktıgım birkaç yerde alkolsüz düz için fazla dozaşa kaçmadan pek de bir zararı olmuyacağını söylüyolardı. Aldığım ürünün alkollü olduğunu sanıyorum farklı bir şekilde zararı dokunup dokunmayacagı konusunda endişeliyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…