Steam Little Nightmares 2 indirimde!

Makaleler
3
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İlk oyunu severek oynamıştım ikinci oyunu da istek listesine atmıştım çok güzel indirim almış bence alınır kendim de aldım hemen öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hikayesini bilmiyorum, hem ben hem de bilmeyen kullanıcılar öğrenmiş olur, anlatma fırsatınız var mıdır?

Yanlışım yoksa isim hakkı mıydı anlaşma mıydı tam bilmiyorum ama Little Nightmares ismi ile oyun çıkartamıyorlardı diye hatırlıyorum. Bu ekip farklı bir isim ile oyun çıkartacaktı. Little Nightmares ismi ile ile başka bir stüdyo oyun çıkartacaktı.

Little Nightmares 3 de çıksa artık, kabus görmeyi özledim.

3'ü yapacak olan firma degişti ben 1 2 kadar kaliteli bir oyun beklemiyorum Little Nightmares yapımcılarrı reanımal diye bir oyun çıkarcak gayet güzel duruyor bakmanızı tavsiye ederim.

6 dolar fazla bu oyun için. AAA kalite metro exodus bile 3 dolara düşmüştü. Bu AA kalite ise en fazla 2 dolara düşmesi lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…