Kararsızım1 Hectopat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 272 Çözümler 2 26 Nisan 2025 #11 perfectoo dedi: Yanlışım yoksa isim hakkı mıydı anlaşma mıydı tam bilmiyorum ama Little Nightmares ismi ile oyun çıkartamıyorlardı diye hatırlıyorum. Bu ekip farklı bir isim ile oyun çıkartacaktı. Little Nightmares ismi ile ile başka bir stüdyo oyun çıkartacaktı. Genişletmek için tıkla... Bahsettiğiniz oyun: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
perfectoo dedi: Yanlışım yoksa isim hakkı mıydı anlaşma mıydı tam bilmiyorum ama Little Nightmares ismi ile oyun çıkartamıyorlardı diye hatırlıyorum. Bu ekip farklı bir isim ile oyun çıkartacaktı. Little Nightmares ismi ile ile başka bir stüdyo oyun çıkartacaktı. Genişletmek için tıkla... Bahsettiğiniz oyun: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.815 Makaleler 3 Çözümler 25 26 Nisan 2025 #12 Kararsızım1 dedi: Bahsettiğiniz oyun: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Darksiders'ın devamını bekliyorum hala bunlardan.
Kararsızım1 dedi: Bahsettiğiniz oyun: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Darksiders'ın devamını bekliyorum hala bunlardan.
Kararsızım1 Hectopat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 272 Çözümler 2 26 Nisan 2025 #13 Mantar09 dedi: Darksiders'ın devamını bekliyorum hala bunlardan. Genişletmek için tıkla... Hiç deneyimlemedim hocam ilgimi çeken bir tür değil maalesef
Mantar09 dedi: Darksiders'ın devamını bekliyorum hala bunlardan. Genişletmek için tıkla... Hiç deneyimlemedim hocam ilgimi çeken bir tür değil maalesef
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.815 Makaleler 3 Çözümler 25 26 Nisan 2025 #14 Kararsızım1 dedi: Hiç deneyimlemedim hocam ilgimi çeken bir tür değil maalesef Genişletmek için tıkla... Kesinlikle öneririm doğrusu inanılmaz güzel seri.
Kararsızım1 dedi: Hiç deneyimlemedim hocam ilgimi çeken bir tür değil maalesef Genişletmek için tıkla... Kesinlikle öneririm doğrusu inanılmaz güzel seri.
Tregstünd Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 472 Makaleler 2 Çözümler 3 26 Nisan 2025 #15 İlk oyunu oynamadım. Bundan başlasam sorun olur mu?
Mekanik12345 Megapat Katılım 24 Mayıs 2017 Mesajlar 501 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2025 #16 Tregstünd dedi: İlk oyunu oynamadım. Bundan başlasam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... 2'nin devamı 1 zaten bundan başlayabilirsin.
Tregstünd dedi: İlk oyunu oynamadım. Bundan başlasam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... 2'nin devamı 1 zaten bundan başlayabilirsin.