hacıbaba36
Hectopat
Mecburen salladım bir şeyler ama gelmedi key.4 tane almıştım ben. Arkadaşlarıma dağıttım. Söyleseydiniz verirdim size de. Ve evet sallasanız da olur. Bir tek e-posta doğru olmalı.
Mecburen salladım bir şeyler ama gelmedi key.4 tane almıştım ben. Arkadaşlarıma dağıttım. Söyleseydiniz verirdim size de. Ve evet sallasanız da olur. Bir tek e-posta doğru olmalı.
Arkadaşlar ben dün 4 tane hesapla almıştım hepsi geldi. Sadece gelmeyen arkadaşlara verebilirim. 3 kişi olur.Mecburen salladım bir şeyler ama gelmedi key.
Bana verir misin lütfen? Dün saat 21:00'dan beri deniyorum ama gelmedi.Arkadaşlar ben dün 4 tane hesapla almıştım hepsi geldi. Sadece gelmeyen arkadaşlara verebilirim. 3 kişi olur.
Dostum bana da verebilirsen çok mutlu olurum.Arkadaşlar ben dün 4 tane hesapla almıştım hepsi geldi. Sadece gelmeyen arkadaşlara verebilirim. 3 kişi olur.
Hocam @Serendipity bana da kod verecekti ama birden mesajı silindi. Size verdi mi kod?Dostum bana da verebilirsen çok mutlu olurum.
Hayır vermedi ama artık vermesine gerek yok.Hocam @Serendipity bana da kod verecekti ama birden mesajı silindi. Size verdi mi kod?
1 gün ceza yedim, 5 dakika sonra da silin demiştim ama neyse. Eğer diğer bağlantılar da yasaksa nasıl vereceğimi bilmiyorum. Size geldi mi?Hocam @Serendipity bana da kod verecekti ama birden mesajı silindi. Size verdi mi kod?
Hocam ceza yediğinizi bilmiyordum kusura bakmayın. Kod geldi bana artık ihtiyacım yok. Yine de teşekkür ederim.1 gün ceza yedim, 5 dakika sonra da silin demiştim ama neyse. Eğer diğer bağlantılar da yasaksa nasıl vereceğimi bilmiyorum. Size geldi mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.