2 293735 Kilopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 6.890 Makaleler 15 Çözümler 33 16 Mart 2023 #11 jhnnwman dedi: Aha beklediğim haber. Geçen indirim döneminde kaçırmıştım. Bu sefer alacağım. Şu Nays kart olayına girsem mi %20 indirim gayet güzel. Onun dışında bir İş Bankası hesabım olması gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Nays için eskiden işbankası hesabına gerek yoktu şu an nasıldır bilmiyorum sanırsam para çekmek için işbankası hesabı gerekiyor.
jhnnwman dedi: Aha beklediğim haber. Geçen indirim döneminde kaçırmıştım. Bu sefer alacağım. Şu Nays kart olayına girsem mi %20 indirim gayet güzel. Onun dışında bir İş Bankası hesabım olması gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Nays için eskiden işbankası hesabına gerek yoktu şu an nasıldır bilmiyorum sanırsam para çekmek için işbankası hesabı gerekiyor.
Mr.Bubbles Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 2.595 Çözümler 1 Yer Aydın 16 Mart 2023 #12 14kero dedi: Klavye ile oynadım, 1 kere bile kanser olmadım. Hatta kol ile oynandığını şimdi sizin demeniz ile öğrendim. Genişletmek için tıkla... Özellikle ikinci oyununda bazı yerlerde resmen bug var oyun gamepad oyunu bu arada.
14kero dedi: Klavye ile oynadım, 1 kere bile kanser olmadım. Hatta kol ile oynandığını şimdi sizin demeniz ile öğrendim. Genişletmek için tıkla... Özellikle ikinci oyununda bazı yerlerde resmen bug var oyun gamepad oyunu bu arada.