Oyun Little Nightmares I & II Steam'de indirimde!

Hocam oyunu hesabınızdan kaldırıp tekrar oyunu satın almanız gerektiğini belirtmiştim zaten başta.

Hocam oyunu hesabınızdan kaldırıp tekrar oyunu satın almanız gerektiğini belirtmiştim zaten başta.

Farkındayım hocam anlatmak istediğimi tam anlayamadınız sanırım. Neyse mühim değil. Hatırlattığınız için sağ olun.

Hocam şöyle resimli anlatayım arkadaşın demek istediğini;

Gördüğünüz gibi yeşil olanlar hesapta bulunanlar. Sırf bunlara sahip olunduğu için paketi alamıyoruz. Sadece hediye etme seçeneği açık. Lâkin bu bir dezavantaj sayılmaz @jhnnwman hocam. İlk oyun da alınabilir birkaç TL fazla vererek.

Eline sağlık. Uğraşmışsınız hocam vallahi. Dediğinizi düşünüyorum zaten. Bunlar gördüğümüz son indirimli fiyatlar.

2.oyunu denemek için korsan indirmiştim. İndirim bekliyordum aldım hemen.

Destek kısmından oyunu kütüphanenizden kaldırsanız satın alabilirsiniz diye biliyorum o paketi. Bir şey fark etmemiş oluyor Sırf Little Nightmares 2 zaten 49TL.

Arkadaşlar bu oyunu klavye mouse ile oynayacaksanız sakın almayın.

2 saattir oynuyorum ve resmen kanser oldum Online oyunda sinirlenmediğim kadar sinirlendim
Oyun resmen klavye mouse ile kansere dönüşüyor çoğu yeri 5-10 kere oynayarak ancak geçtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…