Steam Little Nightmares II 1.97 dolar!

1. oyunu bekliyordum fakat onun indirimi olmadığı için sordum.

2'yi bu indirimde alıp 1'i de bekleyin derim. Hikaye olarak sorun olmaz ama ikinci oyunun atmosferi falan daha büyüleyici bence ilk oyundan sonra ikiye geçmek daha rahat olur tersi olunca biraz yavan gelebilir o yüzden.

Teşekkür ederim.

6 dolarken almayın demiştim biri çok savunmuştu bu haliyle alınabilir fiyatta.

İlk defa bu indirime giriyorsa koleksiyonuma ekleyelim ya daha oynamadım seriyi.

Ederi 2 dolar değil cidden AAA oyun değil belki ama gayet iyi bir oyun 6 dolara da alınır. 6 dolar 1 öğün yemek parası anca ediyor zaten.

Bana Inside veya limbonun biraz daha gelişmiş hali olarak geliyor ki bazı AAA oyunların indirim döneminde 6 doları gördüğü oluyor. 2021 de çıkmış ve ortalama oynayış süresi 5.5 saat olan oyuna göre bence 6 dolar mantıklı değildi.

Oyunu korsan oynamıştım ama çok sevdiğim ve destek olsun diye aldım, 2 CS2 kasa fiyatı

CS'de olmasa vay halimize. CS2 sayesinde Resident Evil 8, Cyberpunk, Forza Horizon 5, Mafia serisi, metro serisi satın aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…