swaghos Decipat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 1.129 Çözümler 41 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2025 #1 Little Nightmares III, demosu yayında! 30 dakikalık, oynanış sunuyor! Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 17 Eylül 2025
Little Nightmares III, demosu yayında! 30 dakikalık, oynanış sunuyor! Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kararsızım1 Decapat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 263 Çözümler 2 17 Eylül 2025 #2 Deneme fırsatı bulan arkadaşlar deneyimlerini aktarabilirler mi?
Crexyyy Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 2.428 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2025 #3 Hikaye devam mı aynı yerden? En son time looptaydık sanki. Kararsızım1 dedi: Deneme fırsatı bulan arkadaşlar deneyimlerini aktarabilirler mi? Genişletmek için tıkla... İndirdim bu gece deneyeceğim. Son düzenleme: 17 Eylül 2025
Hikaye devam mı aynı yerden? En son time looptaydık sanki. Kararsızım1 dedi: Deneme fırsatı bulan arkadaşlar deneyimlerini aktarabilirler mi? Genişletmek için tıkla... İndirdim bu gece deneyeceğim.
UmutMelihAkyol Terapat Zamanın Tanığı İndirim Avcısı Oyun Gurmesi Katılım 14 Kasım 2015 Mesajlar 8.927 Çözümler 159 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: AsRock Phantom Gaming 6800 XT 16 GB RAM: Patriot Viper Venom 32 GB (16x2) DDR5 6000MHz CPU: AMD Ryzen 5 7500F | Phantom Spirit Anakart: ASUS PRIME B650M-R SSD: Kingston 1TB SKC3000S Gen4x4 NVMe M.2 SSD 2: Samsung 970 Evo Gen3x4 NVMe M.2 Cinsiyet Erkek Cumartesi 03:33 #4 Denedim ve demoyu sevmedim. 2. oyunda olan gerilim havası yoktu. Oyunu oynamam için bir deneyim sağlayamadı. Tam oyunda belki daha güzel, daha iyi bölümler vardır diye düşünüyorum ama demo kötü.
Denedim ve demoyu sevmedim. 2. oyunda olan gerilim havası yoktu. Oyunu oynamam için bir deneyim sağlayamadı. Tam oyunda belki daha güzel, daha iyi bölümler vardır diye düşünüyorum ama demo kötü.