miyav1221 Picopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #1 Little Nightmares 1 ve 2 oynyiacağım fakat İngilizce bilmiyorum. Oyunu anlar mıyım?
tonbaligi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.466 Çözümler 5 Yer Istanbul 24 Mart 2021 #2 Evet anlarsınız. Zaten oyunda herhangi bir yazı yazmıyor diye biliyorum. Varsa da iki üç tanedir.
YFK Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.969 Makaleler 9 Çözümler 29 24 Mart 2021 #3 miyav1221 dedi: Little nightmares 1 ve 2 oynyiacağım fakat İngilizce bilmiyorum. Oyunu anlar mıyım? Genişletmek için tıkla... Little Nightmares Türkçe Yama | Turkce-yama.com Bu yamayı kurarak oyundaki yazıları Türkçe hale getirebilirsiniz. turkce-yama.com Little Nightmares 2 Türkçe Yama (Switch ve PC) | Sixth Sense Çeviri | DonanımHaber Forum YAMA NOTLARI Dil dosyasında birçok oyuna yansımayan kısım vardı. O kısımları çevirmedim, bu yüzden düşük ihtimalle de olsa oynarken çevrilmemiş bir kı forum.donanimhaber.com İki oyunun Türkçe yaması mevcut. Onları kurarsanız oyun türkçeleşir.
miyav1221 dedi: Little nightmares 1 ve 2 oynyiacağım fakat İngilizce bilmiyorum. Oyunu anlar mıyım? Genişletmek için tıkla... Little Nightmares Türkçe Yama | Turkce-yama.com Bu yamayı kurarak oyundaki yazıları Türkçe hale getirebilirsiniz. turkce-yama.com Little Nightmares 2 Türkçe Yama (Switch ve PC) | Sixth Sense Çeviri | DonanımHaber Forum YAMA NOTLARI Dil dosyasında birçok oyuna yansımayan kısım vardı. O kısımları çevirmedim, bu yüzden düşük ihtimalle de olsa oynarken çevrilmemiş bir kı forum.donanimhaber.com İki oyunun Türkçe yaması mevcut. Onları kurarsanız oyun türkçeleşir.
miyav1221 Picopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #4 YFK dedi: Little Nightmares Türkçe Yama | Turkce-yama.com Bu yamayı kurarak oyundaki yazıları Türkçe hale getirebilirsiniz. turkce-yama.com Little Nightmares 2 Türkçe Yama (Switch ve PC) | Sixth Sense Çeviri | DonanımHaber Forum YAMA NOTLARI Dil dosyasında birçok oyuna yansımayan kısım vardı. O kısımları çevirmedim, bu yüzden düşük ihtimalle de olsa oynarken çevrilmemiş bir kı forum.donanimhaber.com İki oyunun Türkçe yaması mevcut. Onları kurarsanız oyun türkçeleşir. Genişletmek için tıkla... PlayStation 5'den oynyiacağım.
YFK dedi: Little Nightmares Türkçe Yama | Turkce-yama.com Bu yamayı kurarak oyundaki yazıları Türkçe hale getirebilirsiniz. turkce-yama.com Little Nightmares 2 Türkçe Yama (Switch ve PC) | Sixth Sense Çeviri | DonanımHaber Forum YAMA NOTLARI Dil dosyasında birçok oyuna yansımayan kısım vardı. O kısımları çevirmedim, bu yüzden düşük ihtimalle de olsa oynarken çevrilmemiş bir kı forum.donanimhaber.com İki oyunun Türkçe yaması mevcut. Onları kurarsanız oyun türkçeleşir. Genişletmek için tıkla... PlayStation 5'den oynyiacağım.
şifre20 Hectopat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 1.548 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Ekim 2023 #5 YFK dedi: Little Nightmares Türkçe Yama | Turkce-yama.com Bu yamayı kurarak oyundaki yazıları Türkçe hale getirebilirsiniz. turkce-yama.com Little Nightmares 2 Türkçe Yama (Switch ve PC) | Sixth Sense Çeviri | DonanımHaber Forum YAMA NOTLARI Dil dosyasında birçok oyuna yansımayan kısım vardı. O kısımları çevirmedim, bu yüzden düşük ihtimalle de olsa oynarken çevrilmemiş bir kı forum.donanimhaber.com İki oyunun Türkçe yaması mevcut. Onları kurarsanız oyun türkçeleşir. Genişletmek için tıkla... DLC'leri de kapsıyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ekim 2023
YFK dedi: Little Nightmares Türkçe Yama | Turkce-yama.com Bu yamayı kurarak oyundaki yazıları Türkçe hale getirebilirsiniz. turkce-yama.com Little Nightmares 2 Türkçe Yama (Switch ve PC) | Sixth Sense Çeviri | DonanımHaber Forum YAMA NOTLARI Dil dosyasında birçok oyuna yansımayan kısım vardı. O kısımları çevirmedim, bu yüzden düşük ihtimalle de olsa oynarken çevrilmemiş bir kı forum.donanimhaber.com İki oyunun Türkçe yaması mevcut. Onları kurarsanız oyun türkçeleşir. Genişletmek için tıkla... DLC'leri de kapsıyor mu?
YFK Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.969 Makaleler 9 Çözümler 29 21 Ekim 2023 #6 şifre20 dedi: DLC'leri de kapsıyor mu? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama muhtemelen kapsamıyordur.
şifre20 dedi: DLC'leri de kapsıyor mu? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama muhtemelen kapsamıyordur.
şifre20 Hectopat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 1.548 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ekim 2023 #7 YFK dedi: Bilmiyorum ama muhtemelen kapsamıyordur. Genişletmek için tıkla... Peki bildiğiniz var mı?
beyaz kedi Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 1.638 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2023 #8 Ya oyunda diyalog yok ki
şifre20 Hectopat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 1.548 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ekim 2023 #9 beyaz kedi dedi: Ya oyunda diyalog yok ki Genişletmek için tıkla... Vardır ama sayısı azdır.
beyaz kedi Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 1.638 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2023 #10 şifre20 dedi: Vardır ama sayısı azdır. Genişletmek için tıkla... Yok harbiden yok bizzat ben 2 oyununu da oynadım altyazı bile yok oyunda Oyun sana yazıyla anlatmıyor ki göstererek sunuyor hikayeyi
şifre20 dedi: Vardır ama sayısı azdır. Genişletmek için tıkla... Yok harbiden yok bizzat ben 2 oyununu da oynadım altyazı bile yok oyunda Oyun sana yazıyla anlatmıyor ki göstererek sunuyor hikayeyi