Ahmethann Hectopat Katılım 14 Ağustos 2019 Mesajlar 93 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #1 Merhaba. Steam'den aldığım Little Nightmares oyunu açılmıyor sorunu öğrenmek için Process Monitor ile rapor oluşturacaktım ama raporlar görünmüyor ve rapor oluşturamıyorum.
Merhaba. Steam'den aldığım Little Nightmares oyunu açılmıyor sorunu öğrenmek için Process Monitor ile rapor oluşturacaktım ama raporlar görünmüyor ve rapor oluşturamıyorum.
KS KS Ahmethann Hectopat Katılım 14 Ağustos 2019 Mesajlar 93 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #11 231561 dedi: Ben de anlamadım. Filtre ayarlarında da sorun yoktu halbuki. Sorununuzun çözülmesine sevindim ama. Genişletmek için tıkla... Filtreyi tekrar resetledim düzeldi ilginç 231561 dedi: Ben de anlamadım. Filtre ayarlarında da sorun yoktu halbuki. Sorununuzun çözülmesine sevindim ama. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yardımların için. Artı 0 Eksi
231561 dedi: Ben de anlamadım. Filtre ayarlarında da sorun yoktu halbuki. Sorununuzun çözülmesine sevindim ama. Genişletmek için tıkla... Filtreyi tekrar resetledim düzeldi ilginç 231561 dedi: Ben de anlamadım. Filtre ayarlarında da sorun yoktu halbuki. Sorununuzun çözülmesine sevindim ama. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yardımların için.