Unaxpre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 2.657 Makaleler 14 Çözümler 25 Yer İstanbul 4 Haziran 2020 #1 Bu tarz oyunları seviyorum genelde limbo ve Inside'dı da bitirdim. Var mı böyle tavsiyeleriniz?
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 4 Haziran 2020 #2 - Black the Fall - Stela - Ori and the Blind Forest - FAR: Lone Sails - GRIS - Journey - Monochroma Şu Stela'yı ben de merak ediyorum, henüz oynamadım.
- Black the Fall - Stela - Ori and the Blind Forest - FAR: Lone Sails - GRIS - Journey - Monochroma Şu Stela'yı ben de merak ediyorum, henüz oynamadım.
Paprikka Centipat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 579 Çözümler 2 Yer Qo'noS Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Capitan 4 Haziran 2020 #3 Tarzdan kastın oyunun türü mü estetiği mi bilmiyorum ama benzer tarzda sürreel/grotesk bir oyun olarak Alice Madness Returns şiddetle önerebilirim.
Tarzdan kastın oyunun türü mü estetiği mi bilmiyorum ama benzer tarzda sürreel/grotesk bir oyun olarak Alice Madness Returns şiddetle önerebilirim.
Unaxpre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 2.657 Makaleler 14 Çözümler 25 Yer İstanbul 16 Şubat 2021 #4 Paprikka dedi: Tarzdan kastın oyunun türü mü estetiği mi bilmiyorum ama benzer tarzda sürreel/grotesk bir oyun olarak Alice Madness Returns şiddetle önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Oynayış olsun grafik olsun bunlar önceliğim öyle eski tarz karton grafik türlerini sevmiyorum. Caner Uncu dedi: - Black the Fall - Stela - Ori and the Blind Forest - FAR: Lone Sails - GRIS - Journey - Monochroma Şu Stela'yı ben de merak ediyorum, henüz oynamadım. Genişletmek için tıkla... Black the Fall trailerına baktım tam istediğim tarzda teşekkürler.
Paprikka dedi: Tarzdan kastın oyunun türü mü estetiği mi bilmiyorum ama benzer tarzda sürreel/grotesk bir oyun olarak Alice Madness Returns şiddetle önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Oynayış olsun grafik olsun bunlar önceliğim öyle eski tarz karton grafik türlerini sevmiyorum. Caner Uncu dedi: - Black the Fall - Stela - Ori and the Blind Forest - FAR: Lone Sails - GRIS - Journey - Monochroma Şu Stela'yı ben de merak ediyorum, henüz oynamadım. Genişletmek için tıkla... Black the Fall trailerına baktım tam istediğim tarzda teşekkürler.