Senin konsept fragman dediğin şey insanların aylarca üstünde uğraştığı max 2 dakikalık videolarÇin malı dediğin Amerikan şirketi. Dediğim gibi firma hakkında bilgim yok o yüzden yorum yapamıyorum. Live-action hakkında da herhangi bir çıkan bilgi yok. Ama film çıktığında da bu yorumunu hatırlatacağım sana. İyi olacağından şüphem yok. Saçma sapan içi boş dolu bir evrenin bile filmi beğeniliyorsa Naruto gibi zengin içerikli bir animenin filminin hayli hayli beğenilmesi gerekir. Zaten konsept fragmanlar bile müthiş, sadece 1-2 dakikalık Naruto'nun konsept fragmanı bile > One Piece live action filmi benim için.
Ergen Boruto dediğin kişi çok güzel bir karakter gelişimi gösteren bir karakter oldu. Biliyorum bu yazdığımı anlamakta zorlanacaksın, çünkü ağlaya ağlaya izlediğin bir seride olmayan şeylerden bir tanesi. Tabi sen daha okumadığın ve dolayısıyla bilgi sahibi olmadığın bir seri hakkında atıp tutmayı seven biri olduğun için bu yorumun bana anormal gelmedi. Gerçi okusan da yorumunun değişeceğini sanmıyorum. Keza Naruto hakkında bile saçmaladığın yorumlar ortada. Ortalama bir One Piece fanısın işte. Sizden de bu kadarı beklenir zaten.En iyisi ergen Buritto'nun iki üç uzaylı kestiği seriyi okumaya devam etmek. Hokage olacağım diye ortalıkta gezen Naruto'nun bir iki tane aksiyonunu görseydik daha iyi olurdu tabii ama neyse
Karakter gelişimi dediğin şey havalı havalı bakışlar atıp katliam yapmasıysa o şey karakter gelişimi olmuyor yanlızErgen Boruto dediğin kişi çok güzel bir karakter gelişimi gösteren bir karakter oldu. Biliyorum bu yazdığımı anlamakta zorlanacaksın, çünkü ağlaya ağlaya izlediğin bir seride olmayan şeylerden bir tanesi. Tabi sen daha okumadığın ve dolayısıyla bilgi sahibi olmadığın bir seri hakkında atıp tutmayı seven biri olduğun için bu yorumun bana anormal gelmedi. Gerçi okusan da yorumunun değişeceğini sanmıyorum. Keza Naruto hakkında bile saçmaladığın yorumlar ortada. Ortalama bir One Piece fanısın işte. Sizden de bu kadarı beklenir zaten.
Havalı havalı bakışlara karakter gelişimi demedim, önceki seriyi okuduysan ne demek istediğimi anlayacaksındır. Time-skip öncesi Boruto çocuksu, güçsüz, ailesine bağlı sıradan bir Shonen ana karakteriydi. Ama Time-Skip sonrası Boruto artık başkalarından bir şey beklemeyen, işini tek başına halleden bir karakter haline geldi. Ve şu an ki güncel bölüme kadar güç sistemi de güzel, ben de dahil olmak üzere çoğu kişinin yerden yere vurduğu Otsutsuki güçlerini de kullanmadı henüz. Özüne dönerek, Shinobi güçlerini kullanan bir karakter haline geldi. Ayrıca Time-Skip sırasında yaşadığı kendisi için belki de dönüm noktası olan bir olay da yaşadı. Bu saydığım etkenler karakter gelişimini oluşturuyor. Karakter gelişimi sadece senin dediğin gibi 2 cümle söylemekten ibaret değil. Güya benden daha iyi karakter gelişimi bildiğini iddia etmişsin ama bu yazdıklarımı görmezden gelip, sadece hater olduğun için karakter gelişimini "havalı bakış atmak" olarak kabul ediyorsun.Karakter gelişimi dediğin şey havalı havalı bakışlar atıp katliam yapmasıysa o şey karakter gelişimi olmuyor yanlız.
Şuradaki cümlen senin anime bilgini ve Türkçe bilgini gösteriyor zaten. Yazılmış bir şeyi tekrar yazmaya çalışmak... Bu da senin gibi ortalama bir fanın yazabileceği maksimum yorumdur işte.Naruto'dan bir karakter gelişimi yazmaya çalışsam ona da Gaara'yı koyardım
Anime bilgisi Naruto'dan ibaret birisi mi diyor bunuHavalı havalı bakışlara karakter gelişimi demedim, önceki seriyi okuduysan ne demek istediğimi anlayacaksındır. Time-skip öncesi Boruto çocuksu, güçsüz, ailesine bağlı sıradan bir Shonen ana karakteriydi. Ama Time-Skip sonrası Boruto artık başkalarından bir şey beklemeyen, işini tek başına halleden bir karakter haline geldi. Ve şu an ki güncel bölüme kadar güç sistemi de güzel, ben de dahil olmak üzere çoğu kişinin yerden yere vurduğu Otsutsuki güçlerini de kullanmadı henüz. Özüne dönerek, Shinobi güçlerini kullanan bir karakter haline geldi. Ayrıca Time-Skip sırasında yaşadığı kendisi için belki de dönüm noktası olan bir olay da yaşadı. Bu saydığım etkenler karakter gelişimini oluşturuyor. Karakter gelişimi sadece senin dediğin gibi 2 cümle söylemekten ibaret değil. Güya benden daha iyi karakter gelişimi bildiğini iddia etmişsin ama bu yazdıklarımı görmezden gelip, sadece hater olduğun için karakter gelişimini "havalı bakış atmak" olarak kabul ediyorsun.
Şuradaki cümlen senin anime bilgini ve Türkçe bilgini gösteriyor zaten. Yazılmış bir şeyi tekrar yazmaya çalışmak... Bu da senin gibi ortalama bir fanın yazabileceği maksimum yorumdur işte.
Bu yazdığın karakter gelişimi falan değil. O olayın sıcaklığı ile ilk başta söylenmiş bir cümle. Ne olduğunu çok iyi biliyor aslında. Ki gerçek hayatta da öyledir, insanın ailesinden birisi ölse ilk başta inanmak istemez, kabullenemez. Senin bir yakının vefat etse aynı durumu sende yaşarsın. Ama gün geçtikçe bunu atlatır ve durumu kabullenirsin. Güya karakter gelişimi diye 1-2 çelişkili cümleni daha yakaladım ama uzatmayacağım. Sen karakter gelişimini çok yanlış anlamışsın. Hele bana Luffy'yi karakter gelişimi göstermiş diye lanse etmeye çalışman aşırı komik. Seri başındaki çocuk bu yav, 1000 bölüm geçmiş halen aynı. Kimi kandırıyorsun sen?Luffy'nin "Ace nerede? O ölmedi değil mi" diyip etrafa saldırmasından, "Ace öldü, artık geri gelmeyecek" demesidir
Dediğini yanlış anlamışım. Fakat sadece Gaara'dan örnek vermen de ironik. Sadece ana karakterden yakınmışsın ama sana burada bir ton adam sayarım yan karakterlerden gelişim gösteren.Anime bilgisi Naruto'dan ibaret birisi mi diyor bunu. Bir de yaptığım eklemeyi Türkçe hatası sanmış.. Durum çok vahim çok. Neyse ha boşver sen karakter gelişimi almış borutoyu okumaya devam ediver.
Çok sevdiğin biri öldüğü zaman ki umarım böyle bir şey yaşanmaz buna tepki vermen doğal biz burada aşırı tepkisini -Jinbei'yi dövmeye kalkışması, ortama zarar vermesi vs.- zamanla azaltması da gelişim olarak sayıyoruz. Naruto'nun ustasının ölümünden sonra yaşadıkları için de geçerli mesela. Naruto'nun da büyük bir karakter gelişimi yok bu arada 700 bölüm boyuncaBu yazdığın karakter gelişimi falan değil. O olayın sıcaklığı ile ilk başta söylenmiş bir cümle. Ne olduğunu çok iyi biliyor aslında. Ki gerçek hayatta da öyledir, insanın ailesinden birisi ölse ilk başta inanmak istemez, kabullenemez. Senin bir yakının vefat etse aynı durumu sende yaşarsın. Ama gün geçtikçe bunu atlatır ve durumu kabullenirsin. Güya karakter gelişimi diye 1-2 çelişkili cümleni daha yakaladım ama uzatmayacağım. Sen karakter gelişimini çok yanlış anlamışsın. Hele bana Luffy'yi karakter gelişimi göstermiş diye lanse etmeye çalışman aşırı komik. Seri başındaki çocuk bu yav, 1000 bölüm geçmiş halen aynı. Kimi kandırıyorsun sen?
Dediğini yanlış anlamışım. Fakat sadece Gaara'dan örnek vermen de ironik. Sadece ana karakterden yakınmışsın ama sana burada bir ton adam sayarım yan karakterlerden gelişim gösteren.
Ha bu arada ben hiçbir zaman anime bilgimin çok iyi olduğunu söylemedim, iddia da etmiyorum. Ama karakter gelişiminin ne olduğunu az çok bilirim. Mesela ölen bir karakterin öldüğünü başta kabullenemeyip sonrasında kabullenmek değildir ama, bunu sana garanti
Hocam yeni öğrendim 20th Century Boys'a live action yapılmış.20th Century Boys tarzı mangalar live action için çok uygun seriler bence
Hocam 20th Century Boys uzun bir seri ya büyük ihtimal çoğu şeyi geçiştirdilerHocam yeni öğrendim 20th Century Boys'a live action yapılmış.