Live ATC - Pilot Konuşmalarını Dinlemek

Şu an dinlediğim frekansa kule ile pilotlar arasında esprili muhabbetler dönüyor. Seviyorum bu eğlenceli adamları

Edit: Kaptan pilot bütün espriyi bozdu ciddiyetiyle
Yapacak bir şey yok, kaptan ne derse o Hangi kanal? Türkiye'de mi?

Valla adam lafa atladı, tamam çocuklar hadi inelim diye
Bizim burdaki meşhur pilot kavgasında da üçüncü bir kaptan dahil olup nazikçe "uzatmayın" diyerek sonlandırdı ya konuşmayı Başkaptan falan olması lazım çünkü ikisi de "sana ne lan" yapmadı hiç
  • Lisans almak nasıl bir his? Bir kaç kelimeyle tarif edebilir misiniz ?
  • Pilot olmak isteyenlere önerileriniz var mı ?
  • Lisans yenilemek zor mu ?
  • İlk uçuşunuz nasıl geçti ?
  • F16 uçurmak ister miydiniz ?
Şu konuya gelirsen daha rahat açıklanabilir bu konular Hem burdaki konu dağılmasın

E havacılıkta böyle, üssün ne derse ''tamam abi'' takılırsın Bizim pilotlar ayrı bir kafa zaten, liseli gibi çıkışa ''nazikçe'' davet etmeler

E havacılıkta böyle, üssün ne derse ''tamam abi'' takılırsın Bizim pilotlar ayrı bir kafa zaten, liseli gibi çıkışa ''nazikçe'' davet etmeler
Ama o disiplin gerekli gerçekten. Kimse artistlik falan demesin şimdi Sonuçta havacılıkta kurallar kanla yazılıyor biliyoruz
Bizim pilotlar ayrı bir kafa zaten, liseli gibi çıkışa ''nazikçe'' davet etmeler
İlk dinlediğimde gülme tuttu resmen ya

Ben girdiğimde ses gelmiyor. Aslında bu yazıya da onun cevabını belki bulurum diye gelmiştim. Bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…