Live editör FIFA 23 çalışmıyor

515353

Hectopat
Live editör FIFA 23 çalışmıyor, merhaba FIFA Live editör çalışmıyor. Yeni sürüm ne zaman çıkacak veya saat kaçta şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim çözümü buldum ZIP dosyasından çıkardığın FIFA.23.lev23.1. 2. 6 klasörünü direkt olarak FIFA'nın kurulu olduğu, klasörün içine atıyorsun, sonra delay kısmını 1250 yapıyorsun. Run Game diyerek oyuna girebilirsin. Bende sorun bu şekilde ortadan kalktı.

Sen nasıl kıralsın tutuğun altın olsun reis.

Kardeşim çözümü buldum ZIP dosyasından çıkardığın FIFA.23.lev23.1. 2. 6 klasörünü direkt olarak FIFA'nın kurulu olduğu, klasörün içine atıyorsun, sonra delay kısmını 1250 yapıyorsun. Run Game diyerek oyuna girebilirsin. Bende sorun bu şekilde ortadan kalktı.

Kanka bir de bir şey soracağım oyunun sınırı 2036 ya o artıyor mu?

Son düzenleme:
Kardeşim çözümü buldum ZIP dosyasından çıkardığın FIFA.23.LEv23.1. 2. 6 klasörünü direkt olarak FIFA'nın kurulu olduğu, klasörün içine atıyorsun, sonra delay kısmını 1250 yapıyorsun. Run Game diyerek oyuna girebilirsin. Bende sorun bu şekilde ortadan kalktı.
Dostum ben dediğini yaptım fakat launchere basınca uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0000xc7ba hatası alıyorum. Fifa 23 un içine klasör açıp atınca uygulama çalışıyor fakat tepki vermiyor oyun. Yardımcı olur musun ?

Dostum bir şey soracağım bayağı soru sordum kusura bakma oyuncu antrenmanı yapılıyorya cheat engin ile nasıl otomatikman a yapılır önceden yapmıştım ama ayarı unutum.
Usta onu bende bilmiyorum efsane ol oynamadım.

Dostum ben dediğini yaptım fakat Launcher'e basınca uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0000xc7Ba hatası alıyorum. FIFA 23'un içine klasör açıp atınca uygulama çalışıyor fakat tepki vermiyor oyun. Yardımcı olur musun?

Kanka Steam ile dosya bütünlüğünü doğrula, Live editör silip. Ondan sonra tekrar dene, olmazsa oyunu başka diske aktar öyle sene büyük ihtimalle dosya bütünlüğünde bir sıkıntı var diye düşünüyorum. Google'dan araştırmada yapabilirsin, bununla ilgili illa sıkıntı yaşayan vardır.

Dostum ben dediğini yaptım fakat Launcher'e basınca uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0000xc7Ba hatası alıyorum. FIFA 23'un içine klasör açıp atınca uygulama çalışıyor fakat tepki vermiyor oyun. Yardımcı olur musun?

Kanka Steam ile dosya bütünlüğünü doğrula, Live editör silip. Ondan sonra tekrar dene, olmazsa oyunu başka diske aktar öyle sene büyük ihtimalle dosya bütünlüğünde bir sıkıntı var diye düşünüyorum. Google'dan araştırmada yapabilirsin, bununla ilgili illa sıkıntı yaşayan vardır.

Yanlışlıkla fazla mesaj yazmışım kusura bakma.

Usta onu bende bilmiyorum efsane ol oynamadım.

Yanlışlıkla fazla mesaj yazmışım kusura bakma.
Kanka denicem de fifa normal açılıyor live editör launchere basınca o hatayı alıyorum çok saçma ya. Masaüstündeki live editör launcherde sorun olmuyor :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı