SinanSilva Femtopat Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #1 Arkadaşlar FC 25 oyunuma live editör kurmak istiyorum fakat ban yemekten korkuyorum. Eğer live editör kurarsam banlanır mıyım?
Arkadaşlar FC 25 oyunuma live editör kurmak istiyorum fakat ban yemekten korkuyorum. Eğer live editör kurarsam banlanır mıyım?
Arsuda07 Decapat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 302 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #2 SinanSilva dedi: Arkadaşlar FC 25 oyunuma live editör kurmak istiyorum fakat ban yemekten korkuyorum. Eğer live editör kurarsam banlanır mıyım? Genişletmek için tıkla... Ban Yiyebilirsin.
SinanSilva dedi: Arkadaşlar FC 25 oyunuma live editör kurmak istiyorum fakat ban yemekten korkuyorum. Eğer live editör kurarsam banlanır mıyım? Genişletmek için tıkla... Ban Yiyebilirsin.
SinanSilva Femtopat Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #3 Arsuda07 dedi: Ban yiyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Ban yersem eğer sadece online mi giremiyorum yoksa tamamen oyunamı giremiyorum?
Arsuda07 dedi: Ban yiyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Ban yersem eğer sadece online mi giremiyorum yoksa tamamen oyunamı giremiyorum?
Arsuda07 Decapat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 302 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #4 SinanSilva dedi: Ban yersem eğer sadece online mi giremiyorum yoksa tamamen oyunamı giremiyorum? Genişletmek için tıkla... Offline olarak oynarsın ama Ultimate Team, Online Seasons, Pro Clubs gibi modlara giremezsin bu uyarı amaçlı verilen ceza diye biliyorum. Hesap Ban Riskide var ama.
SinanSilva dedi: Ban yersem eğer sadece online mi giremiyorum yoksa tamamen oyunamı giremiyorum? Genişletmek için tıkla... Offline olarak oynarsın ama Ultimate Team, Online Seasons, Pro Clubs gibi modlara giremezsin bu uyarı amaçlı verilen ceza diye biliyorum. Hesap Ban Riskide var ama.