Groah Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 457 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri 4GB RAM 128MB VRAM AMD A4-9120e İşlemci AMD Raedon R3 E.K Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #1 Dostlar LFS'deki en iyi Türk serverini arıyorum otoban modu olan varsa çok iyi olur.
avkila.tech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 4.161 Çözümler 34 29 Temmuz 2023 #2 Bi ara tekel mods muydu neydi ben orada oynuyordum. Otoban modu da vardı tweak ile uçuyordum orada genelde.
Bi ara tekel mods muydu neydi ben orada oynuyordum. Otoban modu da vardı tweak ile uçuyordum orada genelde.
Groah Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 457 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri 4GB RAM 128MB VRAM AMD A4-9120e İşlemci AMD Raedon R3 E.K Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #3 avkila.tech dedi: Bir ara tekel mods muydu neydi ben orada oynuyordum. Otoban modu da vardı Tweak ile uçuyordum orada genelde. Genişletmek için tıkla... Bulamadım hocam sunucuyu sadece mod paylaşıyorlar sanırım.
avkila.tech dedi: Bir ara tekel mods muydu neydi ben orada oynuyordum. Otoban modu da vardı Tweak ile uçuyordum orada genelde. Genişletmek için tıkla... Bulamadım hocam sunucuyu sadece mod paylaşıyorlar sanırım.