Görev yöneticisinin işlemler ve performans bölümünü açtığım zaman Live Update 6 Application (32bit) işleminin, CPU'nun yarısını tek başına kullandığını gördüm. Nedir bu uygulama? İşlemi sonlandırmalı mıyım? Dün gece sonlandırmıştım bu sabah baktığımda yine çalıştığını gördüm bu PC'mi yorar mı? Ne yapmalıyım? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Görev yöneticisinin işlemler ve performans bölümünü açtığım zaman Live Update 6 Application (32bit) işleminin, CPU'nun yarısını tek başına kullandığını gördüm. Nedir bu uygulama? İşlemi sonlandırmalı mıyım? Dün gece sonlandırmıştım bu sabah baktığımda yine çalıştığını gördüm bu PC'mi yorar mı? Ne yapmalıyım? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
MSİ marka ürünlerin gerekli güncellemelerini bulup yükleyen uygulamadır kendileri. Belkide şuan da bir güncelleme bulduğu için onu yüklüyor olabilir. Sağ altta saatin oradaki simge alanında simgesi vardır. Ona sağ tıklayıp çıkış diyerek kapatabilirsiniz.
Windows her başlangıcında kendini tekrar otomatik başlatır. Görev yöneticisinde "başlangıç" sekmesi içerisinden programı bulup devre dışı bırakabilirsiniz.