Livekernelevent hatası

FindMyPhone

Kilopat
Selamlar, Casper F650 laptop kullanıyorum. Son zamanlarda cihazımda takılı kalma problemi var. Şu şekilde açıklayayım; bir gün sistemi kapattım, açtığımda siyah ekranda takılı kaldı. Bunu birçok Windows kullanıcısının yaşadığını biliyorum o yüzden pek takmadım ve cihazı tuş ile kapadım, ardında tekrar açtım problem çözüldü. Bugün ise cihazı uyku moduna aldım. Açtığımda sadece kilit ekranının duvar kağıdı geldi, saat ve benzeri şeyler yok. Num lock ışığı bile bastığımda yanıp sönmüyordu, bildiğimiz sistem takılmıştı. Yine tuş ile kapadım, açtım; problem çözüldü ama bunun sebebi neydi? Araştırmaya başladım, güvenlik geçmişinde livekernelevent diye hata kodu gördüm. Kod olarak da 1A1 yazıyor, aşağıya ekran resimlerini ekledim. Lütfen yardımcı olun. İnternette bazı makaleler PSU kaynaklı olabilir diyor. Ben de bu olaylar olmadan önce M.2 SSD almıştım ve temiz format attım, bununla alakalı olabilir mi?

Ekran Alıntısı 1 .PNG
Ekran Alıntısı.PNG

Bilmiyorum, benden daha üstün kişilere sorabilirsin, ama genel bir Casper vakası gibi geliyor bana.
F650 yeni model yani evet Casper sorunlu ama adaptörle alakalı bir problem olsa bile bataryası var. Voltaj değişmeleri olma riski düşük gibi + Her yerde araştırıyorum kimse bilmiyor çok garip bazısı Gpu driveri yüzünden diyor bazısı Psu yani çok garip.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı