yusuf soylu Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 1.871 Yer kendiside bilmiyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2022 #1 Merhabalar bir adet Liverpool forması alacağım ama orijinallik hakkında bir fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim. Fotolar: Kendisinin dediğine göre ürün 13 yıla yakındır kendindeymiş o yüzden cliMacool yazısında ki silinmesinin sebebini eski olmasına bağladı bilemiyorum Dosya Ekleri 3BF57537-7C6A-4EB1-B012-245E68387983.png 533,3 KB · Görüntüleme: 83
Merhabalar bir adet Liverpool forması alacağım ama orijinallik hakkında bir fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim. Fotolar: Kendisinin dediğine göre ürün 13 yıla yakındır kendindeymiş o yüzden cliMacool yazısında ki silinmesinin sebebini eski olmasına bağladı bilemiyorum
Emperor4231 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 7.697 Makaleler 1 Çözümler 113 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 30L, RTX 3060, Ryzen 5 5600X, HyperX 3200Mhz CL22 16GB Dual Kit Cinsiyet Erkek Meslek Kılınç Makina Tarım Sanayi'de çalışıyor 19 Nisan 2022 #2 Sol köşelerinde seri No'su yazar. Onlara bakınız. Ben göremedim fotoğraflarda. Eğer seri No'su kısmında rastgele sayılar ve harfler varsa orijinaldir.
Sol köşelerinde seri No'su yazar. Onlara bakınız. Ben göremedim fotoğraflarda. Eğer seri No'su kısmında rastgele sayılar ve harfler varsa orijinaldir.
yusuf soylu Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 1.871 Yer kendiside bilmiyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2022 #3 Emperor4231 dedi: Sol köşelerinde seri No'su yazar. Onlara bakınız. Ben göremedim fotoğraflarda. Eğer seri No'su kısmında rastgele sayılar ve harfler varsa orijinaldir. Genişletmek için tıkla... O Nike formalar da oluyor Adidas'ta bu sol köşede ki yuvarlaktan oluyor ama Tayland vs. üretiminde ondan da basıyorlar diye biliyorum. @Atamyolundayız hocam yardım edebilir misiniz? Son düzenleme: 19 Nisan 2022
Emperor4231 dedi: Sol köşelerinde seri No'su yazar. Onlara bakınız. Ben göremedim fotoğraflarda. Eğer seri No'su kısmında rastgele sayılar ve harfler varsa orijinaldir. Genişletmek için tıkla... O Nike formalar da oluyor Adidas'ta bu sol köşede ki yuvarlaktan oluyor ama Tayland vs. üretiminde ondan da basıyorlar diye biliyorum. @Atamyolundayız hocam yardım edebilir misiniz?