LiveSplit nasıl videolara koyulur?

Hocam kurma sebebiniz speedrun mı? Eğer sebep buysa oyunun veya herhangi bir oyunun speedrun sitesindeki sayfasına gidin. Orada rehberler kısmında kurulumu mevcut. Bazı oyunların özel olarak ayarlanması gerekiyor.

Kanka ben Outlast yapıyorum speedrun.comdan kendi livesplit dosyasını indirdim ancak onu açacak bir uygulama yok ve birlikte aç yerini açıyor .exe olanı seçiyorum ve tekrar soruyor yardım eder misin?
Kanka ben Outlast yapıyorum speedrun.comdan kendi livesplit dosyasını indirdim ancak onu açacak bir uygulama yok ve birlikte aç yerini açıyor .exe olanı seçiyorum ve tekrar soruyor yardım eder misin?

İndirdiğimde aynen böyle iniyor tıkladığımda ise birlikte aç yeri açılıyor oradan neyi seçersem seçeyim izlediğim videolardaki gibi olmadı.

Dosya Ekleri

• indirdiğimde böyle oluyor.PNG
    indirdiğimde böyle oluyor.PNG
    10,7 KB · Görüntüleme: 60

İndirdiğimde aynen böyle iniyor tıkladığımda ise birlikte aç yeri açılıyor oradan neyi seçersem seçeyim izlediğim videolardaki gibi olmadı.

Livesplit'in en son versiyonunu yükleyin Livesplit'i açtıktan sonra eğer izin isterse izin verin istemesse eğer yönetici olarak çalıştırın ondan sonra glitchless dosyasını açabilirsiniz.

Livesplit uygulamasını indirdim ama oyuna girdiğimde gözükmüyor. Video çekeceğim zaman nasıl videoya koyacağım?

Oyunu tam ekransız bir şekilde oynayabilirsiniz veya plugin ile oyunun üzerine Livesplit'i ekleyebilirsiniz Video'da gözükmesi için OBS Studio kullanarak pencere yakalama olarak ekleyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı