LLF format sonrası ne yapmalıyım?

HakanErdem53

Hectopat
Selam arkadaşlar,

Bilgisayarıma LLF formatı attım. Windows 10 SSD'ye kurulu, ben sadece HDD'ye format attım. Fakat format işlemi bittikten sonra bilgisayarı kapatıp açtım disk biçimlendirmek için. Direkt bu ekrana atıyor ne yapmam lazım? Save and reset, Save and exit dediğimde PC kapanıyor ve açıldığında tekrar buraya düşüyor.
Gelen ekran fotoğraftaki gibidir.
Selam arkadaşlar,

Bilgisayarıma LLF formatı attım. Windows 10 SSD'ye kurulu, ben sadece HDD'ye format attım. Fakat format işlemi bittikten sonra bilgisayarı kapatıp açtım disk biçimlendirmek için. Direkt bu ekrana atıyor ne yapmam lazım? Save and reset, Save and exit dediğimde PC kapanıyor ve açıldığında tekrar buraya düşüyor.
Gelen ekran fotoğraftaki gibidir.

Dosya Ekleri

• A6434547-0F3E-44DE-8397-DA552CCF1DD6.jpeg
    A6434547-0F3E-44DE-8397-DA552CCF1DD6.jpeg
    180,2 KB · Görüntüleme: 53
  • 9264D7E2-9AF9-4FA9-A5DD-198DB234EBA8.jpeg
    9264D7E2-9AF9-4FA9-A5DD-198DB234EBA8.jpeg
    181,9 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
Boot Option 1'e Hard Disk'i alın. Fast Boot'u kapatmayı deneyin. Yanlışlıkla SSD'yi formatlamadıysanız ve BIOS'a giriş tuşlarından birisi basılı kalmadıysa sistemin sorunsuz açılması lazım.

Ayrıca Ana Sayfadaki Storage Information kısmına girdiğinizde SSD ve HDD görünüyor mu?

Boot Option 1'e Hard Disk'i alın. Fast Boot'u kapatmayı deneyin. Yanlışlıkla SSD'yi formatlamadıysanız ve BIOS'a giriş tuşlarından birisi basılı kalmadıysa sistemin sorunsuz açılması lazım.

Ayrıca Ana Sayfadaki Storage Information kısmına girdiğinizde SSD ve HDD görünüyor mu?
Merhabalar, sorunum çözülmedi bende usb ile UEIF Win10 format atmak zorunda kaldım. Formatı attıktan sonra düzeldi, bilgisayarıda sattım gitti :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı