Çözüldü LMDE 6, kurulumda hata veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

tonykrast3503

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle herkese iyi akşamlar. Windows 7 bilgisayarıma Linux Mint yükledim USB ile (buradan bir arkadaşın tavsiyesi ile),yalnız kurulumda her seferinde hata veriyor. Ben mi bir şeyleri yanlış yapıyorum yoksa sürümde mi hata var?
İşletim sistemi: Linux Mint Debian Edition 6
RAM: 2 GB.
İşlemci: AMD Athlon X2 2.80 GHz.

Dosya Ekleri

• IMG_20250519_202538.jpg
    IMG_20250519_202538.jpg
    77 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_20250519_223126.jpg
    IMG_20250519_223126.jpg
    125,1 KB · Görüntüleme: 50
Çözüm
Kod:
sudo mount -o remount,rw /dev/sdb1 /run/live/medium

cd /run/live/medium

sudo rm live

sudo mkdir live

cd /run/live/medium/casper

sudo cp filesystem.packages filesystem.packages-remove filesystem.size initrd.lz vmlinuz ../live

Bunları terminal açıp sırasıyla yaz, hepsini yazdıktan sonra kurulumu yeniden gerçekleştirmeyi dene. Bu arada cinnamon masaüstü ortamı ağır gelebilir bilgisayarına haberin olsun.

Ek: kullandığın yazdırma aracına bağlı olarak ta bu hatayı alman mümkün. Rufus 4.2 ile yeniden yazdırmayı deneyebilirsin.
Kod:

cd /run/live/medium

sudo rm live

sudo mkdir live

sudo cp filesystem.packages filesystem.packages-remove filesystem.size initrd.lz vmlinuz ../live

Bunları terminal açıp sırasıyla yaz, hepsini yazdıktan sonra kurulumu yeniden gerçekleştirmeyi dene. Bu arada cinnamon masaüstü ortamı ağır gelebilir bilgisayarına haberin olsun.

Ek: kullandığın yazdırma aracına bağlı olarak ta bu hatayı alman mümkün. Rufus 4.2 ile yeniden yazdırmayı deneyebilirsin.

Çözüm
Kod:

cd /run/live/medium

sudo rm live.

sudo mkdir live.

Bunları terminal açıp sırasıyla yaz, hepsini yazdıktan sonra kurulumu yeniden gerçekleştirmeyi dene. Bu arada Cinnamon masaüstü ortamı ağır gelebilir bilgisayarına haberin olsun.

Ek: Kullandığın yazdırma aracına bağlı olarak da bu hatayı alman mümkün. Rufus 4.2 ile yeniden yazdırmayı deneyebilirsin.

Rufus 3.22 ile yazdırmıştım. Ayrıca şu an fark ettim bilgisayar (Windows 7'ye göre) çok kasıyor geçici çözüm var mıdır?

Kod:

cd /run/live/medium

sudo rm live.

sudo mkdir live.

Bunları terminal açıp sırasıyla yaz, hepsini yazdıktan sonra kurulumu yeniden gerçekleştirmeyi dene. Bu arada Cinnamon masaüstü ortamı ağır gelebilir bilgisayarına haberin olsun.

Ek: Kullandığın yazdırma aracına bağlı olarak da bu hatayı alman mümkün. Rufus 4.2 ile yeniden yazdırmayı deneyebilirsin.

Yazdım sonra kurulumu başlattım kurulum tamam dedi yeniden başlattı ama şu an her şey aynı bir fark yok (saat, hoparlör vs)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı