.lnk uzantılı dosya açılmıyor

moonirs

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar, yukarıda da belirttiğim gibi WhatsApptan bana gönderilen .lnk uzantılı dosyayı açamıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler..

Ink dosyalar, dört dosya tipiyle ilgilidir ve mimio geliştiricisinin mimiostudio yazılımı kullanılarak görüntülenebilir. Sonuç olarak bu format dört adet bilinen yazılım uygulamasıyla ilgilidir. Bunlar genellikle mimio Ink data file dosya formatında bulunurlar.

Merhabalar, yukarıda da belirttiğim gibi WhatsApptan bana gönderilen .lnk uzantılı dosyayı açamıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler..
Sanırım siz bir program yüklemeye çalışıyorsunuz.
.lnk dosyaları kısayol dosyalarıdır ve ana dosyaya bir kısayol olurlar.
Eğer kısayol dosyası ana dosyayı bulamıyorsa onu açamazsınız.
O kişi size tam programı göndermeli, .lnk dosyasını değil.

Hocam, bu yazıyı nereden buldunuz?

Hocam, bu yazıyı nereden buldunuz?

İnternetten bulmadığı kesin.

.lnk (.link yani .bağlantı) dosyasının tek görevi, dosyanın sistemdeki veya internetteki bir objeyi göstermesidir. Kişi size bilgisayarındaki C:\dosya\program'ı gösteren bir kısayol atmış, ancak C:\dosya\program sizde olmadığından kısayol bir işe yaramıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…