Alvis Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 35 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 , R5 5600 Cinsiyet Erkek Dün 14:32 #1 Arc Raiders almak istiyorum ama malum Steam fiyatı 40 dolar. Daha ucuz nereden bulabilirim derken bu siteyi gördüm, güvenilir midir? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 14:42
Arc Raiders almak istiyorum ama malum Steam fiyatı 40 dolar. Daha ucuz nereden bulabilirim derken bu siteyi gördüm, güvenilir midir?
Erikos Femtopat Katılım 7 Temmuz 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 14:50 #2 Güvenilir site ucuz olmasının nedeni ise oyunların indirime girdiği zaman stok yapmaları.
Arkserhat Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.876 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 14:53 #3 Oranın önceki adı CDKeys com du sonradan loaded diye değişti. Güvenilir site sorun yaşamazsin çok alışveriş yaptım 4 Euro'luk oyun almıştım geçen 40 lira kesti bankadan. Çok garibime gitti.
Oranın önceki adı CDKeys com du sonradan loaded diye değişti. Güvenilir site sorun yaşamazsin çok alışveriş yaptım 4 Euro'luk oyun almıştım geçen 40 lira kesti bankadan. Çok garibime gitti.
Alvis Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 35 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 , R5 5600 Cinsiyet Erkek Dün 14:56 #4 Tamamdır o zaman satın alıyorum umarım banka fazla çekmez.
obacavcav Decapat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:12 #5 Merhaba, bu site benim de ilgimi çekiyor. Aldınız mı, bir sorun yaşadınız mı?
Arkserhat Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.876 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:14 #6 obacavcav dedi: Merhaba, bu site benim de ilgimi çekiyor. Aldınız mı, bir sorun yaşadınız mı? Genişletmek için tıkla... Site güvenilir. Sorun yaşamazsın.
obacavcav dedi: Merhaba, bu site benim de ilgimi çekiyor. Aldınız mı, bir sorun yaşadınız mı? Genişletmek için tıkla... Site güvenilir. Sorun yaşamazsın.
Alvis Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 35 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 , R5 5600 Cinsiyet Erkek Bugün 00:25 #7 obacavcav dedi: Merhaba, bu site benim de ilgimi çekiyor. Aldınız mı, bir sorun yaşadınız mı? Genişletmek için tıkla... Merhaba satın aldım herhangi bir sorun yaşamadım güvenebilirsin. Sadece banka euro yu 57 TL'den çekmesi hoş olmadı.
obacavcav dedi: Merhaba, bu site benim de ilgimi çekiyor. Aldınız mı, bir sorun yaşadınız mı? Genişletmek için tıkla... Merhaba satın aldım herhangi bir sorun yaşamadım güvenebilirsin. Sadece banka euro yu 57 TL'den çekmesi hoş olmadı.
Arkserhat Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.876 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:26 #8 Alvis dedi: Merhaba satın aldım herhangi bir sorun yaşamadım güvenebilirsin. Sadece banka euro yu 57 TL'den çekmesi hoş olmadı. Genişletmek için tıkla... Demek istediğim durum da oydu hocam euro çok fazla çekiyor. Toplam ne kadar çekmiş oldu yani?
Alvis dedi: Merhaba satın aldım herhangi bir sorun yaşamadım güvenebilirsin. Sadece banka euro yu 57 TL'den çekmesi hoş olmadı. Genişletmek için tıkla... Demek istediğim durum da oydu hocam euro çok fazla çekiyor. Toplam ne kadar çekmiş oldu yani?
Alvis Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 35 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 , R5 5600 Cinsiyet Erkek Bugün 01:45 #9 Arkserhat dedi: Demek istediğim durum da oydu hocam euro çok fazla çekiyor. Toplam ne kadar çekmiş oldu yani? Genişletmek için tıkla... Enpara'dan ödeme yaptım 23 euro için 1308 TL çekti.
Arkserhat dedi: Demek istediğim durum da oydu hocam euro çok fazla çekiyor. Toplam ne kadar çekmiş oldu yani? Genişletmek için tıkla... Enpara'dan ödeme yaptım 23 euro için 1308 TL çekti.
Arkserhat Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.876 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 01:47 #10 Alvis dedi: Enpara'dan ödeme yaptım 23 euro için 1308 TL çekti. Genişletmek için tıkla... Euro fazla çekmiş açıkçası. İyi oyunlar hocam.
Alvis dedi: Enpara'dan ödeme yaptım 23 euro için 1308 TL çekti. Genişletmek için tıkla... Euro fazla çekmiş açıkçası. İyi oyunlar hocam.