K Kaanyora Centipat Katılım 21 Ağustos 2019 Mesajlar 2 22 Ağustos 2019 #1 Bilgisayarı yaklaşık 1 haftadır açamıyorum her çalıştırdığımda "loading operating system"de kalıyor, hata ayrı disk sürücülerini birleştirdiğimde başladı. Yardımcı olanlara teşekkürler. Anakartım: Gigabyte GA H55 S2V.
Bilgisayarı yaklaşık 1 haftadır açamıyorum her çalıştırdığımda "loading operating system"de kalıyor, hata ayrı disk sürücülerini birleştirdiğimde başladı. Yardımcı olanlara teşekkürler. Anakartım: Gigabyte GA H55 S2V.
LinesinRows Kilopat Katılım 2 Aralık 2014 Mesajlar 124 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2019 #2 Format CD veya USB'si elinizdeyse takıp restart attıktan sonra boot ederek Repair yapmayı denediniz mi?
Format CD veya USB'si elinizdeyse takıp restart attıktan sonra boot ederek Repair yapmayı denediniz mi?
K Kaanyora Centipat Katılım 21 Ağustos 2019 Mesajlar 2 23 Ağustos 2019 #3 LinesinRows dedi: Format CD veya USB'si elinizdeyse takıp restart attıktan sonra boot ederek Repair yapmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... İkisinide denedim ama karşıma yine aynı ekran çıkıyor.
LinesinRows dedi: Format CD veya USB'si elinizdeyse takıp restart attıktan sonra boot ederek Repair yapmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... İkisinide denedim ama karşıma yine aynı ekran çıkıyor.