RAZI Decapat Katılım 6 Ekim 2022 Mesajlar 211 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2023 #1 Loadlibrary failed with error 126: Belirtilen modül bulunamadı sorunu. Şu hata yüzünden hiçbir oyun oynayamıyorum her şeyi yaptım düzelmiyor.
Loadlibrary failed with error 126: Belirtilen modül bulunamadı sorunu. Şu hata yüzünden hiçbir oyun oynayamıyorum her şeyi yaptım düzelmiyor.
EkmekArasıRam Decipat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.374 Makaleler 15 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri 1 adet ekmek. 5-6 Tane ram. Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer 17 Mayıs 2023 #2 Hiçbir oyun açılmıyor mu cidden ? Yoksa 1 oyun mu? Eğer hepsi açılmıyor ise format atın. Artı 0 Eksi
KS KS RAZI Decapat Katılım 6 Ekim 2022 Mesajlar 211 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2023 #3 EkmekArasıRam dedi: Hiçbir oyun açılmıyor mu cidden ? Yoksa 1 oyun mu? Eğer hepsi açılmıyor ise format atın. Genişletmek için tıkla... Yok kanka ya şey olsun diye öyle dedimde Minecraft ve SMB de oluyor nasıl çözecem onu biliyorsan ve söylersen çok sevinirim. Artı 0 Eksi
EkmekArasıRam dedi: Hiçbir oyun açılmıyor mu cidden ? Yoksa 1 oyun mu? Eğer hepsi açılmıyor ise format atın. Genişletmek için tıkla... Yok kanka ya şey olsun diye öyle dedimde Minecraft ve SMB de oluyor nasıl çözecem onu biliyorsan ve söylersen çok sevinirim.
EkmekArasıRam Decipat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.374 Makaleler 15 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri 1 adet ekmek. 5-6 Tane ram. Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer 18 Mayıs 2023 #4 RAZI dedi: Yok kanka ya şey olsun diye öyle dedimde Minecraft ve SMB de oluyor nasıl çözecem onu biliyorsan ve söylersen çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Oyunları silip yüklemeyi dene. Ayrıca Windows Update'den tüm güncelleştirmeleri yükle. Artı 0 Eksi
RAZI dedi: Yok kanka ya şey olsun diye öyle dedimde Minecraft ve SMB de oluyor nasıl çözecem onu biliyorsan ve söylersen çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Oyunları silip yüklemeyi dene. Ayrıca Windows Update'den tüm güncelleştirmeleri yükle.