Lobbeco güvenilir mi?

Hocam tavsiye etmem biraz araştırdığınızda şikayet var üzerinden ürünü gönderilmeyen veyahut yanlış gönderilip mağdur edilen çok insan var çakma ürün tercih etmeyin bence bütçeniz doğrultusunda bütçenizin yettiği markaları tercih etmek daha mantıklı vesselam..

Hocam tavsiye etmem biraz araştırdığınızda şikayet var üzerinden ürünü gönderilmeyen veyahut yanlış gönderilip mağdur edilen çok insan var çakma ürün tercih etmeyin bence bütçeniz doğrultusunda bütçenizin yettiği markaları tercih etmek daha mantıklı vesselam..
Şikayet var sitesinde her sitede bir şikayet oluyor

Gayet güvenilir. 3 ay önce Tech Fleece aldım kalite kumaş çok iyidi beden olmadı geri değişime göndedim yalnız orda baya bekledim 15 gün gibi sonra geciktiği için şapka hediye etmişlerde goorin bros o gündem bugünedir alışveriş yapıyorum

Kesinlikle güvenilir değil. Almayin. Dolandiriyorlar, ürünleri kargoya vermiyorlar. Sürekli haftaya diye oyaliyorlar. Iade kabul etmiyorlar. Paranizi alip daha vermiyorlar. Sayfalarina atilan kötü yorumlari siliyorlar. Müsterilere kaba davranip yüzlerine kapatiyorlar. Uzak durun.

Merhaba ben siparis vermistim 2 ay once 7 gunde geldi gayet iyiydi tabii ki orijinal ile tamamen birebir beklemiyordum ama 10 da bir fiyatina iyi yani yeni bir model geliyormus reckolun giydigi simdi onu bekliyorum sikayet falan var diyosunuz ama normal abi pazarpayi buyuk olan her markada var ki adamlar catir cutur cozmus tum sikayetleri yani guvenebilirsiniz isteyene foto atarim

Hayir güvenilir değil. Güvenilir diyenlere aldanmayin. Paranizi geri vermiyorlar dolandiriyorlar. Iade etmek istedinizde, sinirli ve kampanyali diyerek geri ceviriyorlar. Bankaya basvurak paranizi alabilirsiniz. Nike jogger almistim. Ürünün kalitesi çok kötü bir de fotoğrafdaki ile alakasi yok. Instagram'da bütün kötü yorumlari siliyorlar ayrica. Satin almayi tavsiye etmiyorum.

Hayir güvenilir değil. Güvenilir diyenlere aldanmayin. Paranizi geri vermiyorlar dolandiriyorlar. Iade etmek istedinizde, sinirli ve kampanyali diyerek geri ceviriyorlar. Bankaya basvurak paranizi alabilirsiniz. Nike jogger almistim. Ürünün kalitesi çok kötü bir de fotoğrafdaki ile alakasi yok. Instagram'da bütün kötü yorumlari siliyorlar ayrica. Satin almayi tavsiye etmiyorum.
Kardeşim sen 1800TL olan ürünü 200TL ye almışsın birebir kalite bekliyorsun, madem öyle 1800TL den kaçma git 1800TL ye orijinalini al? Kaç kez alışveriş yaptım tüm çevremde alışveriş yapıyor, rahatsız edici yorum yaparsan siler tabi adam

Kardeşim sen 1800TL olan ürünü 200TL ye almışsın birebir kalite bekliyorsun, madem öyle 1800TL den kaçma git 1800TL ye orijinalini al? Kaç kez alışveriş yaptım tüm çevremde alışveriş yapıyor, rahatsız edici yorum yaparsan siler tabi adam
Olayi anlamamissin sen. Lobbeco dolandiricilik yapiyor. Satin aldigin ürünü sana teslim etmiyor. Iade kabul etmiyor anliyor musun olay bu. Her tüketicinin caima hakki var. Ama sayfa iade yapmiyor. Neyseki bankaya anlatip parani geri alabilirsin. Diğeri ise Sayfadaki Fotoğraflarin Orijinali koyup gelen ürünün bambaska olmasidir. Madem sahte ürün satiyorsun ozaman orijinal fotoğraf koymiyacaksin kardesim. Yorumlari ben değil onlarca kisi yazdi. Yorumlarda Kargonun yollanmadigi ve ne zaman yollanacak gibi sorular var. Bunlar peki neden siliniyor? Her yerde Lobbeco hakkinda kötü yorumlar mevcut zaten

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı