Lobbeco güvenilir mi?

Alma sakın. Bana yanlış ürün yollamışlardı zamanında. İnsanlık halidir dedik yazdık kendilerine değişim yaptık yine aynısını yolladılar yine insanlık halidir dedik yine değişim yaptık yine aynısını yolladılar. Bu foruma konu açtım dolandırıldım diye. Beni arayıp tehdit ettiler konuyu silmezseniz dava açarız falan diye. Çocuktum daha korktum, haklı olmama rağmen konu ismini değiştirmek zorunda kalmıştım. Anlayacağınız düpedüz d0landırıcılar :)

Merhaba, Aldisefa, ben de aynı şekilde alışveriş yaptım iade ettim ve yaklaşık ocaktan beri mücadele ediyorum, il ticaret müdürlüğüne şikayet ettim ve dava açacağım, sana nerden ulaştılar? müdürleri var mı? yönetimi var mı? ona göre dava açacağım detaylı bilgi verir misin? Kimdir bunlar?

Olayi anlamamissin sen. Lobbeco dolandiricilik yapiyor. Satin aldigin ürünü sana teslim etmiyor. Iade kabul etmiyor anliyor musun olay bu. Her tüketicinin caima hakki var. Ama sayfa iade yapmiyor. Neyseki bankaya anlatip parani geri alabilirsin. Diğeri ise Sayfadaki Fotoğraflarin Orijinali koyup gelen ürünün bambaska olmasidir. Madem sahte ürün satiyorsun ozaman orijinal fotoğraf koymiyacaksin kardesim. Yorumlari ben değil onlarca kisi yazdi. Yorumlarda Kargonun yollanmadigi ve ne zaman yollanacak gibi sorular var. Bunlar peki neden siliniyor? Her yerde Lobbeco hakkinda kötü yorumlar mevcut zaten
Bankaya anlatıp paramızı nasıl geri alabiliyoruz? Detaylı bilgin var mı?

Merhaba, aldisefa, ben de aynı şekilde alışveriş yaptım iade ettim ve yaklaşık ocaktan beri mücadele ediyorum, il ticaret müdürlüğüne şikayet ettim ve dava açacağım, sana nereden ulaştılar? Müdürleri var mı? Yönetimi var mı? Ona göre dava açacağım detaylı bilgi verir misin? Kimdir bunlar?

Bankaya anlatıp paramızı nasıl geri alabiliyoruz? Detaylı bilgin var mı?

Hakkımı haram ettim, tekrardan da haram zıkkım olsun. Senin gibi bende uğraştım ama boşa yani. Elden gelebilecek tek şey önermemek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı