PLS Help me
Hectopat
Sorunum aynen böyle Görev Yöneticisi'ni açınca hızla düşüyor RAT falan mı yedim diye düşünüyorum fakat son zamanlarda sadece antivirüs programları ve Cryengine oyun motorunu indirdim büyük ihtimalle RAT yedim. Gibi minig için trojan diye düşünmüştüm başta ama orijinal Microsoft hizmetlerinden umarım RAT yememişimdir.
Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.
İndiriğim antivirüs programları: Malwarebytes ESET Home(deneme sürümü)
[antivirüs programlarını daha önce yediğim cmd üzerinden powershell açıp açık tüm uygulamarı kapatan bir virüs için yüklemiştim tarama ve tehditleri kaldırdıktan sonra düzeldi. daha sonra find it pro denen şey tarayıcıma oturdu ondada find it pro eklentisi ve sitedeki tüm izinleri engelle yaparak kurtulmuştum şimdide bu var temiz bir format atmayı düşünüyorum. fakat şuan elimde flash bellek yok.]
Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.
İndiriğim antivirüs programları: Malwarebytes ESET Home(deneme sürümü)
[antivirüs programlarını daha önce yediğim cmd üzerinden powershell açıp açık tüm uygulamarı kapatan bir virüs için yüklemiştim tarama ve tehditleri kaldırdıktan sonra düzeldi. daha sonra find it pro denen şey tarayıcıma oturdu ondada find it pro eklentisi ve sitedeki tüm izinleri engelle yaparak kurtulmuştum şimdide bu var temiz bir format atmayı düşünüyorum. fakat şuan elimde flash bellek yok.]
Son düzenleyen: Moderatör: