HorizonS Decapat Kek günü Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 142 Çözümler 2 Yer Sivas Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #1 Merhaba. Local hosttan bir Minecraft sunucusu açacağım ama nasıl 7/24 tutacağım hakkında gram bilgim yok, ben de size danışmak için bu konuyu açtım.
Merhaba. Local hosttan bir Minecraft sunucusu açacağım ama nasıl 7/24 tutacağım hakkında gram bilgim yok, ben de size danışmak için bu konuyu açtım.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.900 Çözümler 245 11 Nisan 2023 #2 HorizonS dedi: Merhaba. Local hosttan bir Minecraft sunucusu açacağım ama nasıl 7/24 tutacağım hakkında gram bilgim yok, ben de size danışmak için bu konuyu açtım. Genişletmek için tıkla... Sunucuyu kapatmayacaksın elektrik kesilmeyecek kesilirse kapanır.
HorizonS dedi: Merhaba. Local hosttan bir Minecraft sunucusu açacağım ama nasıl 7/24 tutacağım hakkında gram bilgim yok, ben de size danışmak için bu konuyu açtım. Genişletmek için tıkla... Sunucuyu kapatmayacaksın elektrik kesilmeyecek kesilirse kapanır.
shwif Hectopat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 1.073 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #3 HorizonS dedi: Merhaba. Local hosttan bir Minecraft sunucusu açacağım ama nasıl 7/24 tutacağım hakkında gram bilgim yok, ben de size danışmak için bu konuyu açtım. Genişletmek için tıkla... Paralı
HorizonS dedi: Merhaba. Local hosttan bir Minecraft sunucusu açacağım ama nasıl 7/24 tutacağım hakkında gram bilgim yok, ben de size danışmak için bu konuyu açtım. Genişletmek için tıkla... Paralı
HorizonS Decapat Kek günü Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 142 Çözümler 2 Yer Sivas Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #4 ReloadingData dedi: Sunucuyu kapatmayacaksın elektrik kesilmeyecek kesilirse kapanır. Genişletmek için tıkla... Peki.
ReloadingData dedi: Sunucuyu kapatmayacaksın elektrik kesilmeyecek kesilirse kapanır. Genişletmek için tıkla... Peki.
3 384311 Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 5.826 Makaleler 6 Çözümler 20 11 Nisan 2023 #5 Cihazı kapatmazsanız kapanmaz, bu kadar basit.
iPatavatsizz Kilopat Katılım 11 Mart 2018 Mesajlar 546 Çözümler 2 26 Nisan 2023 #6 Bazı anakartlar elektrik geldiğinde otomatik başlayabiliyor tekrardan. Bazıları da Raspberry Pi veya Arduino ile de halledilebilir.
Bazı anakartlar elektrik geldiğinde otomatik başlayabiliyor tekrardan. Bazıları da Raspberry Pi veya Arduino ile de halledilebilir.
Lıterhf Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 4.338 Makaleler 2 Çözümler 3 28 Nisan 2023 #7 HorizonS dedi: Merhaba. Local hosttan bir Minecraft sunucusu açacağım ama nasıl 7/24 tutacağım hakkında gram bilgim yok, ben de size danışmak için bu konuyu açtım. Genişletmek için tıkla... 7/24 sistemi açık tutarsın aylık daha fazla fatura demektir. VDS alınız.
HorizonS dedi: Merhaba. Local hosttan bir Minecraft sunucusu açacağım ama nasıl 7/24 tutacağım hakkında gram bilgim yok, ben de size danışmak için bu konuyu açtım. Genişletmek için tıkla... 7/24 sistemi açık tutarsın aylık daha fazla fatura demektir. VDS alınız.
Q Quantinum Decapat Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2023 #8 HorizonS dedi: Merhaba. Local hosttan bir Minecraft sunucusu açacağım ama nasıl 7/24 tutacağım hakkında gram bilgim yok, ben de size danışmak için bu konuyu açtım. Genişletmek için tıkla... Sunucuyu açtığında hatırlat ilk deneyenlerden olalım.
HorizonS dedi: Merhaba. Local hosttan bir Minecraft sunucusu açacağım ama nasıl 7/24 tutacağım hakkında gram bilgim yok, ben de size danışmak için bu konuyu açtım. Genişletmek için tıkla... Sunucuyu açtığında hatırlat ilk deneyenlerden olalım.