Localhost'a ağ dışı nasıl bağlanılabilir?

Tabi veri güvenliği de çok önemli husus burada, yurtdışındaki konulara bakıyorum da fiziki Firewalları var sanırım bu şekilde saldırılardan sıyrılabiliyorlar.

Hocam sabit ip olmadığından köprüleme ile cloudflare kullandığınızı varsayarsak, cloudflarenin nimetlerinden faydalanabilirsiniz. Dediğim gibi örneğin sadece siz veya istediğiniz mail adreslerine sahip kişilerin erişmesini sağlayabilirsiniz. Örnek:

Kendi truenas giriş ekranım burada normalde. Ben 1 adet mail adresi belirledim oda bana ait. Ben buraya kendi mail adresimi girersem mailime doğrulama kodu gelecek. Rastgele bir mail adresi girersem hiç bir kod iletilmeyecek çünkü tanımlı değil. Doğrulama kodunu girdikten sonra domaine erişmene izin veriyor.

Bu arada bu yöntem bir sürü seçenek arasından sadece bir tanesi.

@Myk61 UDP trafikte sorun olduğunu/olabileceğini okumuştum bir yerde de tekil kullanıcı için sorun olmaz herhalde.

@Myk61 UDP trafikte sorun olduğunu/olabileceğini okumuştum bir yerde de tekil kullanıcı için sorun olmaz herhalde.
Oyun sunucusu veya çoklu canlı yayın gibi işler için kullanılmıyorsa sorun yaşacağını düşünmüyorum ama bizzat bu konuda bir deneyimim olmadı, yanlış yönlendirmek istemem.

En güvenli seçenek bu sanırım evet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…