ARASMDN1 Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 448 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #1 Ben localhostu herkese açık yapmak istiyorum. Öyle bir şey yapabiliyor muyum? Cevaplayıp vakit harcaya herkese teşekkür ederim.
Ben localhostu herkese açık yapmak istiyorum. Öyle bir şey yapabiliyor muyum? Cevaplayıp vakit harcaya herkese teşekkür ederim.
xXx_İskeletor_xXx Centipat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 973 Çözümler 7 Yer Denizli 6 Şubat 2023 #2 ARASMDN1 dedi: Ben localhostu herkese açık yapmak istiyorum. Öyle bir şey yapabiliyor muyum? Cevaplayıp vakit harcaya herkese teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Ngrok ile yaparsın.
ARASMDN1 dedi: Ben localhostu herkese açık yapmak istiyorum. Öyle bir şey yapabiliyor muyum? Cevaplayıp vakit harcaya herkese teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Ngrok ile yaparsın.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 6 Şubat 2023 #3 Localhost'a başka cihazdan bağlanmak için bilgisayarınızın IP adresini yazacaksınız tarayıcıya. Yani PC IP adresi/dosyaniz olarak.
Localhost'a başka cihazdan bağlanmak için bilgisayarınızın IP adresini yazacaksınız tarayıcıya. Yani PC IP adresi/dosyaniz olarak.
ARASMDN1 Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 448 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #4 xXx_İskeletor_xXx dedi: Ngrok ile yaparsın. Genişletmek için tıkla... Nasıl kullanabilirim? 300319 dedi: Localhost'a başka cihazdan bağlanmak için bilgisayarınızın IP adresini yazacaksınız tarayıcıya. Yani PC IP adresi/dosyaniz olarak. Genişletmek için tıkla... PC IP nasıl yani örnek verebilir misiniz?
xXx_İskeletor_xXx dedi: Ngrok ile yaparsın. Genişletmek için tıkla... Nasıl kullanabilirim? 300319 dedi: Localhost'a başka cihazdan bağlanmak için bilgisayarınızın IP adresini yazacaksınız tarayıcıya. Yani PC IP adresi/dosyaniz olarak. Genişletmek için tıkla... PC IP nasıl yani örnek verebilir misiniz?
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 6 Şubat 2023 #5 ARASMDN1 dedi: PC IP nasıl yani örnek verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... CMD'yi açın ve ipconfig yazıp Enter tuşuna basın. Orada yer alan IPv4 Adress satırı bilgisayarınızın modemden aldığı IP adresidir.
ARASMDN1 dedi: PC IP nasıl yani örnek verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... CMD'yi açın ve ipconfig yazıp Enter tuşuna basın. Orada yer alan IPv4 Adress satırı bilgisayarınızın modemden aldığı IP adresidir.
ARASMDN1 Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 448 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #6 300319 dedi: CMD'yi açın ve ipconfig yazıp enter tuşuna basın. Orada yer alan IPv4 adress satırı bilgisayarınızın modemden aldığı IP adresidir. Genişletmek için tıkla... Kanka sitedeki her özellik çalışmıyor localhosta normal girince çalışıyordu.
300319 dedi: CMD'yi açın ve ipconfig yazıp enter tuşuna basın. Orada yer alan IPv4 adress satırı bilgisayarınızın modemden aldığı IP adresidir. Genişletmek için tıkla... Kanka sitedeki her özellik çalışmıyor localhosta normal girince çalışıyordu.