Falsent Hectopat Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 180 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #1 Localhost a bir PHP Script'i kurmaya çalışıyorum ama böyle gözüküyor çözümü nedir? Dosya Ekleri Screenshot_1.png 25,4 KB · Görüntüleme: 79
Shinoa Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 3.044 Makaleler 5 Çözümler 25 Yer İstanbul 21 Temmuz 2022 #2 Alan adı ile alakalıdır. CSS yolunu bulamıyordur, scripte bakmak lazım. Net bir şey söylenmez. Ancak Localhost ile alakalı olmadığını belirtiyim.
Alan adı ile alakalıdır. CSS yolunu bulamıyordur, scripte bakmak lazım. Net bir şey söylenmez. Ancak Localhost ile alakalı olmadığını belirtiyim.
H |-Hakan-| Hectopat Katılım 19 Ağustos 2018 Mesajlar 680 Çözümler 4 21 Temmuz 2022 #3 Elio dedi: Alan adı ile alakalıdır. CSS yolunu bulamıyordur, scripte bakmak lazım. Net bir şey söylenmez. Ancak localhost ile alakalı olmadığını belirtiyim. Genişletmek için tıkla... Alan adı olması mümkün değil Localhost'da kurmuş arkadaş.
Elio dedi: Alan adı ile alakalıdır. CSS yolunu bulamıyordur, scripte bakmak lazım. Net bir şey söylenmez. Ancak localhost ile alakalı olmadığını belirtiyim. Genişletmek için tıkla... Alan adı olması mümkün değil Localhost'da kurmuş arkadaş.
UlughBeg Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 1.252 Çözümler 6 Yer Semerkant 21 Temmuz 2022 #4 |-Hakan-| dedi: Alan adı olması mümkün değil Localhost'da kurmuş arkadaş. Genişletmek için tıkla... Oda local bir alan adı aslında.
|-Hakan-| dedi: Alan adı olması mümkün değil Localhost'da kurmuş arkadaş. Genişletmek için tıkla... Oda local bir alan adı aslında.
Shinoa Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 3.044 Makaleler 5 Çözümler 25 Yer İstanbul 21 Temmuz 2022 #5 |-Hakan-| dedi: Alan adı olması mümkün değil Localhost'da kurmuş arkadaş. Genişletmek için tıkla... Script'e tanımlı bir alan adı var. Ondan bahsediyorum, http://localhost/folder olarak güncellemek gerekir.
|-Hakan-| dedi: Alan adı olması mümkün değil Localhost'da kurmuş arkadaş. Genişletmek için tıkla... Script'e tanımlı bir alan adı var. Ondan bahsediyorum, http://localhost/folder olarak güncellemek gerekir.
H |-Hakan-| Hectopat Katılım 19 Ağustos 2018 Mesajlar 680 Çözümler 4 21 Temmuz 2022 #6 harddecode dedi: Oda local bir alan adı aslında. Genişletmek için tıkla... Benim kast ettiğim "alanadi.com" vb.
harddecode dedi: Oda local bir alan adı aslında. Genişletmek için tıkla... Benim kast ettiğim "alanadi.com" vb.
Falsent Hectopat Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 180 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #7 Elio dedi: Script'e tanımlı bir alan adı var. Ondan bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Ne yapmam gerek hocam bir yer diyin atiyim ss ini
Elio dedi: Script'e tanımlı bir alan adı var. Ondan bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Ne yapmam gerek hocam bir yer diyin atiyim ss ini
H |-Hakan-| Hectopat Katılım 19 Ağustos 2018 Mesajlar 680 Çözümler 4 21 Temmuz 2022 #8 Falsent dedi: Ne yapmam gerek hocam bir yer deyin atayım SS ini. Genişletmek için tıkla... Kod'u atmadan bir şey diyemeyiz.
Falsent dedi: Ne yapmam gerek hocam bir yer deyin atayım SS ini. Genişletmek için tıkla... Kod'u atmadan bir şey diyemeyiz.
Falsent Hectopat Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 180 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #9 |-Hakan-| dedi: Kod'u atmadan bir şey diyemeyiz. Genişletmek için tıkla... Nereyi işte
H |-Hakan-| Hectopat Katılım 19 Ağustos 2018 Mesajlar 680 Çözümler 4 21 Temmuz 2022 #10 Falsent dedi: Nereyi işte. Genişletmek için tıkla... Hepsi?