EmirMT Decapat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #1 HTML ile iş başvuru sitesi yaptım bir şirket için ama PHP kodlarını yazıp çalıştırdığımda localhosttan çalışmıyor. Ondan dolayı mı bilmem epostaya bilgiler gitmiyor. Bilen var mı?
HTML ile iş başvuru sitesi yaptım bir şirket için ama PHP kodlarını yazıp çalıştırdığımda localhosttan çalışmıyor. Ondan dolayı mı bilmem epostaya bilgiler gitmiyor. Bilen var mı?
die Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 5.069 Makaleler 1 Çözümler 46 10 Mayıs 2025 #2 PHPMailer mi kullandınız? Localhost ve hostingin PHP sürümleri ve teknik özellikleri aynı mı? Artı 0 Eksi
KS KS EmirMT Decapat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #3 die dedi: PHPMailer mi kullandınız? Localhost ve hostingin PHP sürümleri ve teknik özellikleri aynı mı? Genişletmek için tıkla... 2 saat önce çözdüm sorunu ama teşekkürler cevap için. Artı 0 Eksi
die dedi: PHPMailer mi kullandınız? Localhost ve hostingin PHP sürümleri ve teknik özellikleri aynı mı? Genişletmek için tıkla... 2 saat önce çözdüm sorunu ama teşekkürler cevap için.