Arkadaşlar ister dalga geçin ister geçmeyin masaüstüme localisation diye bir dosya geldi tıkladım içinde "TR" yazan bir metin belgesi çıktı içindekileri kopyalamak istedim tam 5 dk boyunca kopyalamaya ugrstım o sıra aklıma hepsini sec yapmak gelmedi WhatsApp'dan birine atmak istedim wp bana uyarı verdi yalnızca ilk 65.536 karakter gönderilecek. Devam etmek istiyor musunuz? Diye bir uyarı verdi tam olarak nasıl bir virüs veya güvenlik açığı bilemiyorum ama cidden korkuyorum hızlı yardım lazım.
Localization genellikle oyunlarda dil altyapısı için kullanılan metin belgesi formatında açılabilen dosyalardan oluşuyor. Dosyanın içinde çözümlenemeyen çok fazla karakter olduğu için ve belli ki Whatsapp'da karakter sınırı koyduğu için böyle bir uyarı aldınız. Kafaya takacak bir şey olduğunu düşünmüyorum bir virüs taraması yapın ne olur ne olmaz diye.
Localization genellikle oyunlarda dil altyapısı için kullanılan metin belgesi formatında açılabilen dosyalardan oluşuyor. Dosyanın içinde çözümlenemeyen çok fazla karakter olduğu için ve belli ki WhatsApp'da karakter sınırı koyduğu için böyle bir uyarı aldınız. Kafaya takacak bir şey olduğunu düşünmüyorum bir virüs taraması yapın ne olur ne olmaz diye.
Kanka wp nin sınır koyduğunu biliyorum acayip fazla karakter var sağ ol ama virüs taramasını bir tek dosya üzerine yapsam bir şey çıkacağını düşünmüyorum içinde sadece metin belgesi var hızlı tarama yapacağım o yüzden.